10 taler om kærlighed (10 taler om)

10 taler om kærlighed (10 taler om)

Sprog: Dansk
Sideantal: 44
Udgivet: 19-08-2016
ISBN10: 8771800616
ISBN-13: 9788771800616
Forlag: People´sPress

I 10 taler om kærlighed prøver Pernille Aalund at beskrive de facetter af eksistensen, der har at gøre med det liv vi deler med vores medmennesker.

Baseret på de mange tusinde snakke Aalund har haft med mænd og kvinder igennem årene, formår hun i denne bog at beskrive hvad hun har fundet ud af om livet og om det at have friheden og modet til at tage fat om det.

10 taler om kærlighed er en samling rørende, underfundige og ikke mindst hudløst ærlige tekster fra den tidligere talkshow vært og direktør.


Jens Blendstrup indtager rollen som et villavejsvidne og leverer et humoristisk og nænsomt portræt af en aldrende og dæmonisk far. Skrevet af cand. mag. Mette. 10.20-10.45. En skotsk strømer krydser sit spor. Bo Tao Michaëlis og Bo Bjørnvig taler om 30 år med Rebus. 10.45-11.10. Gunnar Staalesen taler med Bo Tao. Kærlighed - Citater om kærlighed, Kærlighed.nu har samlet Danmarks bedste Citater og ordsprog - Få din daglige Kærlighed hos os i dag.

Nu taler landmanden Brian ud om bruddet med Ulla, som han ellers fandt sammen med i 'Landmand søger kærlighed' I tirsdagens afsnit af det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' fortalte Ulla og Brian, at de var blevet kærester. Hvor meget skal du fortælle dit barn om sex? Hvor tidligt? Og hvordan? Skal du selv tage hul på snakken, eller er det bedst at vente, til barnet selv spørger? Få. Ny DR-serie: Gina taler ud om livet som sugarbabe. Fra oktober kan du få indblik i, hvordan det er at være såkaldt sugarbabe. DR har fulgt Gina Jaqueline, der får. 5 2 kuren: Fastekuren alle taler om 5 2 kuren: Spis, som du plejer 5 dage om ugen og hold en let faste de øvrige 2 dage. Det giver garanti for sundt vægttab, lover. Folketeatret.dk bruger cookies.

Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette. Læs vores privatlivspolitik Læs mere De seneste fem år har både været nogle af de sværeste og nogle af de bedste i Camilla og Josephine af Rosenborgs liv. De har både oplevet dødsfald, skilsmisser.