90 Minutter i Himlen

90 Minutter i Himlen

Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Udgivet: 14-01-2014
ISBN10: 8771322043
ISBN-13: 9788771322040

Bogen som solgte otte oplag på et halvt år! Læs om hvordan Piper oplevede at blive ført til himlen i halvanden time, efter han er blevet dræbt på stedet i en bilulykke. På vej hjem fra en konference blev Don Pipers bil smadret af en lastbil, som kom over i den forkerte kørebane. Ambulancefolkene sagde, at han var død på stedet. Piper vendte tilbage til livet efter halvanden time, da en vækkelsesprædikant knælede ved hans side og bad ham tilbage til livet.Pipers beskrivelse af himlen er som et fantastisk eventyr, der sætter lidelsen og livet på jorden i evighedsperspektiv. Nu fortæller Piper sin fantastiske historie over hele verden – og i denne utrolige bog.Fil størrelse: 3334 KB

'90 Minutter i Himlen' er den autentiske beretning om Don Piper, der efter at blive dræbt på stedet i en bilulykke befinder sig i himlen i halvanden time. Bogen som. Køb 90 minutter i himlen her. 90 minutter i himlen af Don Piper.

Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik - selvudvikling. 90 MINUTTER I HIMLEN – Drama fra det virkelige liv. Bogen som solgte otte oplag på et halvt år! Læs om hvordan Piper oplevede at blive ført til himlen i. 90 Minutter i HIMLEN.

PG-13 |.

(Hayden Christensen) mener, at han besøgte himlen, før springer tilbage til livet 90 minutter senere.

Cast: Hayden Christensen ,. Title: 90 Minutes in Heaven (2015) 4.7 /10. Want to share IMDb's rating on your own site? Use the HTML below. You must be a registered. Kristne bøger, skønlitteratur, fagbøger, bibeler, livsberetninger, gaveartikler, kors og smykker med kristne symboler. Drama fra det virkelige liv. Efter at være blevet dræbt på stedet i en bilulykke, oplevede Piper at blive ført til himlen, hvor han opholdt sig halvanden time. Køb 90 Minutter i Himlen. På vej hjem fra en konference blev Don Pipers bil smadret af en lastbil, som kom over i den forkerte. deal.dk giver dig de bedste tilbud på oplevelser, forkælelse og shopping. Tilmeld dig på deal.

dk og få vores tilbud direkte i din indbakke. Læs om 90 Minutter i Himlen - Drama fra det virkelige liv. Udgivet af Scandinavia A/S. E-bogens ISBN er 9788771322040, køb den her