Bødlen

Bødlen

Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Udgivet: 11-11-2016
ISBN10: 8711648481
ISBN-13: 9788711648483

Et sted i Frankrig i en grotte bag et jerngitter sidder en mand og afsoner en livsvarig fængselsstraf. Han har været spærret inde i grotten i næsten tredive år, og hans forbrydelse har rod i 2. verdenskrig.

Men samfundets offentlige instanser, rets- og fængselsvæsen, har hverken haft del i dommen eller indespærringen. Manden er livstidsfange hos en tidligere silkevæver, der har spundet sig selv ind i en kokon af had og frustration over samfundets lemfældige behandling af forbrydere.

Manden i grotten og hans fangevogter udgør et sælsomt par. Hvem er offer, og hvem er bøddel?

Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.Fil størrelse: 1071 KB

Morderen viser kun øjne og hænder på video - men det er også nok til at blive genkendt Dansk 27.16 April 2009 Tegn: 14.160 Studieprodukt: Henrettelsen af Tom Kristensen Trine Junge Pedersen og Anders Schunk Pedersen 2 Tiden er vigtig i digtet. Bogen 'Den sidste henrettelse' handler om en autentisk begivenhed på Fyn, nemlig den sidste henrettelse i Svendborg. Den 15-årige Niels Nielsen blev. 1500-tallet Renæssancen : Noter: Arbejdsspørgsmål: Biografi: Peder Palladius: Visitatsbog - 1541. Om letlevende kvinder, liderlige mænd og utugtige.

Den enes død er den andens brød. Jesper Wung-Sung seneste udgivelse er en lille roman – men kun lille i omfang. For stemmen i Den sidste henrettelse. Fem gamle tortur instrumenter, der beviser at menneskeheden er i stand til forfærdelige ting I 1700-tallet troede man, at selvmordere kom i helvede. Deprimerede mennesker slog derfor uskyldige børn ihjel for at blive henrettet og undgå helvedes. Om Lolland-Falsters historie fra oldtiden og frem til i dag, om vores udstillingssteder, og om de omfattende arkæologiske udgravninger ved Femern Bælt.