Børn og motion

Børn og motion

Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Udgivet: 16-10-2009
ISBN10: 8717040922
ISBN-13: 9788717040922
Forlag: Gyldendal

Vi ser det hver dag. Større børn der bliver fragtet rundt i klapvogne. Børn, der bliver kørt til skole. Børn der sidder foran fjernsynet eller computeren i timevis. Kort sagt børn, der ikke bevæger sig. Denne inaktivitet får katastrofale konsekvenser for deres helbred senere hen.

I bogen forklares hvorfor motion er nødvendig, hvordan den styrker immunsystemet og forebygger en lang række sygdomme som diabetes, hjerte-karsygdomme, forhøjet blodtryk, overvægt og fedme, knogleskørhed og visse former for kræft.

Men nok så vigtigt. Bogen giver en lang række gode råd om, hvordan man kan aktivere de passive børn på en meningsfuld og virkningsfuld måde. Man behøver ikke gå til yderligheder for at bringe børnenes kondition op på et forsvarligt niveau, men det kræver viden og omtanke. Det er i høj grad forældrenes ansvar.

Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet ved Center for Muskelforskning. I dagligdagen leder hun en forskningsgruppe, der undersøger de molekylære mekanismer bag fysisk aktivitet. Hun har tidligere udgivet Recept på motion. Motion som forebyggelse. Motion på recept. Motion som behandling samt Graviditet og motion.

Flere og flere børn bevæger sig for lidt, og de er i markant dårligere form end tidligere.

Hvis dit barn er blandt denne gruppe, bør du være opmærksom på, at.

Fakta Fysisk aktivitet er enhver form for bevægelse, der øger energiforbruget Fysisk aktivitet i barndommen grundlægger sunde vaner for resten af livet Børn og. 2 Titel InspIratIonskatalog – 7 timers idræt og motion om ugen for børn og unge Udarbejdet af Idrættens analyseinstitut (Idan) for kultur-ministeriet Indholds oversigt1 Andre artikler til dig2 Relateret Rate this post Er vægttræning for børn godt eller skidt? Vi afliver et par myter. Børn og styrketræning er. Læs om Børn og motion. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788717040922, køb den her Danske børn og unge får for lidt motion Som familie, lærer og træner kan man bruge undersøgelsens resultater til at optimere og målrette træning og aktiviteter: 04/12/2017 · Street Racers For Børn Stop Motion kids bil.

Loading. Unsubscribe from kids bil? Cancel Unsubscribe.. Kaj og Andrea 1.avi - Duration: 1:05:19. Motion er godt både for dig og baby i maven. Se her, hvor meget og hvilken type motion du roligt kan dyrke, mens du er gravid. Børn og motion Hvorfor fokus? usunde teenager 12% stillesiddende aktivitet BDNF Diabetes 2 Hjertesygdomme Ca. halvdelen af børnene og de unge fra 4.-9.klasse i Aarhus dyrker sport eller motion i mindst fire timer om ugen uden for skoletid.