Børn og unge i sorg

Børn og unge i sorg

Sprog: Dansk
Sideantal: 212
Udgivet: 15-11-2010
ISBN10: 8762810294
ISBN-13: 9788762810297
Forlag: Munksgaard

Børn og unge har behov for og ret til at blive hjulpet ved alvorlig sygdom og død i familien. Denne bog handler om børn og unges eget perspektiv på deres oplevelser og forskellige forståelsesrammer for sorg. Den ser på mangfoldigheden i deres individuelle sorgoplevelser og reaktioner og belyser, hvordan disse kan indvirke på deres hverdagsliv, præstationer og væremåde på både kortere og længere sigt. Bogen præsenterer en række metodiske interventioner, fx forældrevejledning, familiesamtaler, lege- og samtaleterapi, sygehuses tilrettelæggelse af forholdene for børn og unge som pårørende, information og undervisning om sygdom og sygdomsrelaterede emner, sorggrupper og netværksarbejde.Set i et tværfagligt perspektiv er det nødvendigt med professionel støtte til børn og unge i krise og sorg fra flere forskellige faggrupper, fx pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, sygeplejersker, psykologer og professionelle sorgstøttearbejdere. Alle disse faggrupper vil kunne finde anvendelse i denne bogs kombination af konkrete metoder og teori.

Brug for hjælp? Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis støtte og behandling til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge. Cookies. Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Når du benytter sitet, samtykker du til vores. Jeg ville bare ønske at Børn og Unge i Sorg investered e i sorggruppe r til alle børn der har mistet en forælder, og ikke kun til de børn der ( efter. Jeg ville bare ønske at Børn og Unge i Sorg investered e i sorggruppe r til alle børn der har mistet en forælder, og ikke kun til de børn der ( efter.

Webshop. Når du køber produkter i vores webshop, støtter du vores arbejde med børn og unge, som lever med en forælder eller søskende, der er. Børn og sorg i tal. Omkring 39.000 børn oplever hvert år,. Sorggrupper for børn og unge - oversigt på landsplan. Ungeogsorg.dk. 404 404 The latest Tweets from Børn, Unge & Sorg (@BornUngeOgSorg).

Når forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Kejsergade 2, 1155 Tilbud om samværs- og samtalegruppe i Holstebro og omegn for børn og unge fra 8 - 17 år. Grupperne har eksisteret siden september 2002 som et. Her kan du finde fire undervisningsforløb om unge og sorg, der er udarbejdet af OmSorg, Kræftens Bekæmpelse.