Børn, skab nyt!

Børn, skab nyt!

Sprog: Dansk
Udgivet: 27-05-2013
ISBN10: 8702143712
ISBN-13: 9788702143713

Komponisten, digteren, dirigenten og polemikeren Richard Wagner (1813-83) står i 200-året for sin fødsel som en af europæisk kulturs mest kontroversielle, indflydelsesrige og tiljublede skikkelser. Hans operaer spilles over hele verden, og hvert år i august er Bayreuth Festspillene, som han selv grundlagde og som er helliget hans værker, Tysklands centrale kulturbegivenhed. Hans efterkommere er det tætteste moderne tysk åndsliv kommer et kongehus. Men samtidig kaster hans egne antisemitiske skrifter og nazisternes senere brug af hans værker en skygge som aldrig går væk.

”Børn, skab nyt!” er en indføring i Wagners liv og værk med alle dets monumentale og fascinerende modsætninger, en refleksion over Wagner som kunstner og som menneske og et bud på hans betydning i dag. For Wagner skabte ikke blot musik, litteratur, festspil og festspilhus, han udviklede også sin egen måde at være kunstner og til på. Den kan vi stadig lære af.

Jakob Levinsen (f. 1960) er kritiker, oversætter og debattør, har siden 1984 skrevet om musik, litteratur, film og kulturpolitik i Morgenavisen Jyllands-Posten, Berlingske og Weekendavisen og er jævnligt benyttet som kommentator i tv og radio. Han har skrevet og bidraget til adskillige bøger om bl.a. klassisk musik, amerikansk kultur og Tolkien. www.jlevinsen.wordpress.com.

 

Fil størrelse: 906 KB

Nyt & Sundt er et nyhedsbrev der sætter fokus på sundhed, velvære og vejen til et godt helbred. Læs om de glæder og udfordringer, du kan møde i de forskellige. Badeværelse Modernisere eller friske op? Om du er i gang med at modernisere hele dit badeværelse eller blot er ved at friske det op, finder du her et stort udvalg.

Børn og digitale medier. Foredrag, viden, råd og anmeldelser til forældre, skoler og institutioner. Digital dannelse, digital læring, sikkerhed på nettet. House Doctor Skab Før 3499,- NU 1600,-House Doctor Skammel / sidebord Før 1499,- NU 500,-House Doctor Pax Lampe 1199,- NU 800,-Ib Laursen Træskilt Denne Sword of Destiny spillemaskine anmeldelse sikrer dig det bedste udgangspunkt, inden du går ind og forsøger at vinde den store jackpot.

IKEA - EKET, Skab, lys orange, , En enkel reol kan give tilstrækkelig opbevaringsplads i et lille rum eller være begyndelsen på en større opbevaringsløsning, hvis Medlems- og interesseorganisations for Danmarks kommuner våbenskabe; Skydejakker; Skydebaner; Skydebriller; Sig-Sauer; Skyttetøj; Rensestokke. Renseklude. Remme. Håndstop. Filtpropper.

Tasker. Kufferter: Anschütz: Rika. Økosamfund findes i mange forskellige udgaver og LØS har lige så man forskellige slags medlemmer: Her er Bofællesskaber, kollektiver, andelsbyer, virksomheder der. Maja Spuur Hansen, 38 år, adjunkt ved pædagoguddannelsen på UCC, og hendes mand og deres børn, Ella på otte år og Wilma på seks.