Befri os fra flere hedeture

Befri os fra flere hedeture

Sprog: Dansk
Sideantal: 288
Udgivet: 03-02-2017
ISBN10: 8793575092
ISBN-13: 9788793575097

Der er en grund til at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en peri­ode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra en tilstand til en anden, og hvor kroppens hormoner for en tid er ude af balance. Det medfører symptomer, både specifikke og diffuse, som kan gøre hverdagen besværlig og indimellem bekymringsfyldt.Mange kvinder – og også mænd – oplever en form for ensomhed omkring det, som sker indeni og med dem i overgangsalderen. De søger viden på nettet og hos egen læge, men føler ikke altid, at de bliver taget alvorligt. Flere går rundt med en frygt for, at der er noget rigtig galt med dem.Denne bog søger at bringe både klarhed og tryghed. Den gennemgår de forandringer, der sker i kvindens og mandens krop i årene op til og i overgangsalderen. Den fortæller, hvordan kønshormoner påvirker kroppen og psyken, og hvad begge køn oplever, når de er ude af balance. Vigtigst af alt beskriver bogen, hvad du selv kan gøre for at genskabe balance og styrke dig selv og din krop i og efter overgangsalderen.Læseren får masser af input til, hvordan man med sund mad og motion kan skabe ro i kroppen og dæmpe de gener, der følger med denne fase.Man kan læse om både konventionel hormonbehandling og om mulighederne for at fjerne generne med kosttilskud samt om de psykologiske aspekter, der følger, fx tanker og følelser omkring identitet, vægt, parforhold og sex.Om forfatterenSøs Wollesen er læge, men også uddannet zoneterapeut, akupunktør, psykoterapeut, og har arbejdet med ernæring og kosttilskud i mere end 20 år. Hun arbejder med det hele menneske og bruger derfor ikke kun de konventionelle behandlingsformer i sit virke. Søs Wollesen er en efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver.Fil størrelse: 635 KB

Befri os fra flere hedeture. 177 likes. Din overgangsalder behøver ikke at være ulidelig. Befri os fra flere hedeture.

177 likes. Din overgangsalder behøver ikke at være ulidelig. Befri os fra flere hedeture. 177 Synes godt om. Din overgangsalder behøver ikke at være ulidelig. Der er en grund til, at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en periode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra én tilstand til en anden, og. Køb Befri os fra flere hedeture - E-bog her.

Befri os fra flere hedeture - E-bog af Søs Wollesen. Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e-mærket. Der er en grund til at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en peri­ode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra en tilstand til en anden, og. Køb 'Befri os fra flere hedeture' bog nu. Der er en grund til at overgangsalderen hedder, som den gør.

Den indtræffer som en periode midtvejs i. Søs Wollesen står bag bogen 'Befri os fra flere hedeture', og hun forklarer, at der i overgangsalderen sker en reduktion af kvindelige og mandlige kønshormoner. Der er en grund til at overgangsalderen hedder, som den gør. Den indtræffer som en periode midtvejs i livet, hvor vi er på vej fra en tilstand til en anden, og. 10 11 Det falder mig naturligt at arbejde med hele mennesket, og det giver god mening som behandler og vejleder at have flere paletter at arbejde med.