Biologi i fokus

Biologi i fokus

Sprog: Dansk
Sideantal: 178
Udgivet: 15-05-2009
ISBN10: 8790363671
ISBN-13: 9788790363673
Forlag: Nucleus

Grundbog til biologi B

Biologi i fokus bygger videre på de gode traditioner fra Biologi til tiden og giver spændende indføring i:

Celler Menneskets fysiologi med kapitler om energi til arbejdet, nervesystem og hormoner Genetik med kapitler om mendelsk genetik og evolution, proteiner og proteinsyntese samt moderne genteknologier Generel økologi og dansk skov som eksempelBiologi i fokus er forsynet med i alt 18 faktasider hvor særligt vanskelige områder eller specielle emner er udfoldet. Som eksempler kan nævnes membrantransportprocesser, proteinstruktur, cystisk fibrose og mitokondriel arv.

For at det også er muligt at anvende Biologi i fokus fra 0-B er der endvidere faktasider om fordøjelsen og menstruationscyklus.

Biologi i fokus har et omfattende stikordsregister og markering af fagudtryk.


Om bogen. De væsentligste ændringer i 2. udgaven af Biologi i fokus er foretaget i kapitel 6 og 7. I kapitel 6, DNA – livets opskrift, gennemgås DNA-kopiering og. Forlaget Nucleus udgiver lærebøger og undervisningsmateriale i biologi til brug ungdomsuddannelser, seminarer og universiteter Alt om biologi i fokus på Studieportalen.dk. Søgeresultater 1 til 20 ud af 12520 resultater for biologi i fokus på Studieportalen.dk Biologi i fokus, e-bog bygger videre på C-niveau-bogen Biologi til tiden og giver en spændende indføring i: • celler • menneskets fysiologi med kapitler om. Dette er en række noter om hormoner fra bogen 'Biologi i fokus - Noter' af Bodil Blem Bidstrup. Nedenunder, kan man se hvilke emner inden for hormoner, som n. Rivende udvikling. I biologi er det forløb med fingeren på fremtidens puls, der hitter, som fx forløbet om bioteknologi. Der forskes som aldrig før i bioteknologi. Hjælp til formater Lydbogsformater MP3. MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet. Side 1 af 5 10/12 2013 Generelt om Fokus Fokus er et fuldt dækkende undervisningsmateriale til naturfagene i udskolingen. Fokus er et 100 % digitalt grundsystem til. 7 Finn Sandby · Mogens Riis · Arne Bjerrum fokus ELEVBOG Alinea særtryk Komplett läromedel som ger en bred och bra grund i biologi. Utvecklar förmågorna enligt Lgr 11 FOKUS-bok som underlättar läsning och läsförståelse.