Blomsterbergs jul

Blomsterbergs jul

Sprog: Dansk
Sideantal: 219
Udgivet: 25-10-2012
ISBN10: 8740006433
ISBN-13: 9788740006438
Forlag: Politikens Forlag

Mette Blomster er en dansk konditor og restauratør, og har det seneste stykke tid inspireret alle Danmarks hjemmebagere til at bage de lækreste kager, til at dekorere dem på fineste vis og ikke mindst at hygge sig, mens bagningen finder sted!

“Blomsterbergs jul” er en bog af Mette Blomsterberg, hvori hun har samlet alle sine yndlingsjuleopskrifter. Jul er for Mette Blomsterberg familie og hyggelige stunder og alle ved, at madlavning og spisning er en af de bedste måder at hygge sig på!

I ”Blomsterbergs jul” finder du i alt 90 juleopskrifter på julemad, julebag og julekonfekt, som du kan gå i krig med gennem hele juleperioden.


13/11/2014 · Mette Blomsterberg viser dig trin for trin, hvordan du tempererer chokoladen, så den har den optimale arbejdstemperatur. Læs 'trin for trin'-guide her. Lækre hjemmelavede hindbærsnitter. Prøv Mette Blomsterbergs opskrift her - de smager meget bedre end dem fra bageren Mette Blomsterbergs mor lavede klejner til de få udvalgte. Se her hvordan du gør hende kunsten efter. Kendte kvinder Mette Blomsterbergs julepynt: Disse farver pynter jeg op med til jul Konfekt og jul går hånd i hånd.

Med ingredienser som marcipan, nougat og chokolade kan du skabe nogle skønne stykker julekonfekt. Mette Blomsterbergs opskrift på hvordan hun tilbereder flæskesteg og andesteg og med tilbehøret og ikke mindst soucen, som er en del af en klassisk julemiddag. Mørdej er grundstenen i mange opskrifter på tærter. Her får du en nem opskrift på mørdej, så du let kan lave en lækker tærte Torsdag d. 14. juli 2011 - Opskriften er fra Blomsterbergs søde sager / Foto: Lars Ranek Mette Blomsterberg; Personlig information; Født: 1970 Helsingør: Uddannelse og virke; Beskæftigelse: Konditor: Eksterne henvisninger; Mette Blomsterbergs hjemmeside Småt Og Godt bog: – 70 lækre opskrifter fra det salte og søde køkkenMette Blomsterberg har en forkærlighed for god mad. Ikke bare fra det søde, m.