Danmarks træer og buske

Danmarks træer og buske

Sprog: Dansk
Sideantal: 336
Udgivet: 15-03-2015
ISBN10: 8793159110
ISBN-13: 9788793159112
Forlag: Koustrup & Co.

Danmarks træer og buske af skovrider Henrik Staun og forstkandidat Peter Friis Møller, er en omfattende bog om skovens og det åbne lands træer og buske, baseret på forfatternes samlede viden. Lær at kende træerne i landskabet fra hinanden og læs de spændende historier om træer og skovhistorie kydret med botaniske fakta, oprindelse, brug og forekomst.

Danmarks træer og buske indeholder udførlige beskrivelser af danske træer og buske med en grundig gennemgang af kendetegn, økologi, anvendelse, navnets oprindelse, forvekslingsmuligheder og forekomst i Danmark. Dette er en bog for de seriøst interesserede i Danmarks træer og buske.


Grundreglerne for beskæring af træer og buske. Uanset hvad og hvornår du beskærer, gælder de samme grundregler, der dels går ud på at begrænse risikoen for at. Hos os finder du et stort udvalg af planter og blomster til haven, stueplanter og krukker, brugskunst og boliginteriør samt dyretilbehør og levende dyr. Velkommen til Danmarks Fugle Zoo, Frydenlund Fuglepark Danmarks Fugle Zoo, Frydenlund Fuglepark er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest. I … Danmarks flora Danmarks Flora er et digitalt opslagsværk, med fotos og beskrivelser af 529 danske vilde planter - urter, træer og buske, siv og græsser og. Der er nu gode muligheder for at få blomstrende hortensiaer i haven med en række nyere hårdføre sorter og nye sorter, som også blomstrer på årsskud. Det er en god ide at udnytte naturens spændende bær og frugter i stedet for at købe eksotisk frugt, som flyves ind og belaster CO2 regnskabet. Togcenter, Oplysning om og forhandling af modeltog og udstyr til entusiaster med modeljernbaner. Vi forhandler alt det gode i Mrklin, LGB, Roco, Trix og et hav af. Da træer findes i så mange forskellige ordener og familier, viser de en stor variation i vækstformer, bladtyper, barkkendetegn, blomster, frugter osv. Håndværktøj og el-hækkeklipper 14-16 Grovklipper, trimmer og skiveslåer 4-5 Plæneklipper med opsamler 6-7 Grillo universaltraktor 8-11 Indledning Bondestenalderen markerer starten af landbrug og husdyrhold i Danmark. Perioden er kendt for sine slebne stenøkser, fornemme keramik og mange af de.