Den døde fotomodel

Den døde fotomodel

Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Udgivet: 05-05-2016
ISBN10: 8711580186
ISBN-13: 9788711580189

Larry Kent kommer til Miami for at undersøge en kendt, ung sangerindes død. Han er engageret af et firma, der i lang tid har brugt hende som fotomodel. De vil have aflivet rygtet om selvmord. Larry Kent kommer på sporet af en besked, som den unge kvinde har efterladt, og som er bevis på, at hun blev myrdet. Men hvem er morderen...?Fil størrelse: 845 KB

Læs »Den døde fotomodel« af Larry Kent online på Bookmate – Larry Kent kommer til Miami for at undersøge en kendt, ung sangerindes død. Han er engageret. Larry Kent kommer til Miami for at undersøge en kendt, ung sangerindes død. Han er engageret af et firma, der i lang tid har brugt hende som fotomodel. De vil h Læs om Den døde fotomodel i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788711580189 fra forlaget Lindhardt og Ringhof. Larry Kent kommer til Miami for at. Larry Kent kommer til Miami for at undersøge en kendt, ung sangerindes død. Han er engageret af et firma, der i lang tid har brugt hende som fotomodel. De vi. Forfatter: Larry Kent, Titel: Den døde fotomodel, Pris: 70,00 kr., Kategori: E-bøger, Format: ePub Larry Kent kommer til Miami for at undersøge en kendt, ung sangerindes død. Han er engageret af et firma, der i lang tid har brugt hende som fotomodel. De Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Den døde fotomodel af Larry Kent Efter at have mødtes med den indflydelsesrige politiker Wilfred Borden kører entreprenøren George Ansley galt og rammer en ung kvinde. Og da Borden den efterføl Hun var yndig og rigtig god at have. Hun gav glæde og stabilitet.

Hun døde da hun blev ramt af en højre svingende regering, skriver Morten F, om 'den dansk Den 21-årige fotomodel Carolina Reston var langt under sultegrænsen, da hun døde af anoreksi med et BMI-tal på bare 13,21, skriver den norske netavis vg.no.