Den lille kaospilot

Den lille kaospilot

Sprog: Dansk
Sideantal: 181
Udgivet: 17-03-2016
ISBN10: 8771185917
ISBN-13: 9788771185911
Forlag: Frydenlund

Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det bliver et kaos for nogle børn. Bogen guider til, hvordan du kan hjælpe små kaospiloter til en roligere og mere overskuelig hverdag.

Den lille kaospilot handler om alle de børn, der ikke har en diagnose, men som stadig udviser kaotisk adfærd. Det gør de for at fortælle deres omgivelser, at der er noget i deres hverdag, som ikke fungerer for dem. Forfatteren viser, hvordan forældre og børnehave kan samarbejde og dermed hjælpe det enkelte barn med at trives og udvikle sig.

Den lille kaospilot henvender sig til pædagoger, børnepsykologer, børnesygeplejersker, sundhedsplejersker og ikke mindst de forældre, der ønsker at hjælpe de små kaospiloter med at blive bedre til at navigere i hverdagen.


Title: Den lille kaospilot uddrag, Author: Frydenlund, Name: Den lille kaospilot uddrag, Length: 10 pages, Page: 1, Published: 2016-02-19. issuu company logo Den Lille Kaospilot bog: – Urolige børn i daginstitutionen og hjemmetAlle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger.

Men af og til. Læs om Den lille kaospilot - urolige børn i daginstitutionen og hjemmet. Udgivet af Frydenlund. Bogens ISBN er 9788771185911, køb den her Den lille kaospilot (e-bog, epub) Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det. Forfatter: Helle Kjærgård, Titel: Den lille kaospilot, Pris: 239,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb Den lille kaospilot - E-bog her. Den lille kaospilot - E-bog af Helle Kjærgård.

Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e-mærket.

Bog & Mystik. Køb Den lille kaospilot her. Bogens ISBN er 9788771185911 Sammenlign priser og læs anmeldelser af Den lille kaospilot: urolige børn i daginstitutionen og hjemmet, E-bog Bøger. Klik her og find den bedste pris nu! Den lille kaospilot – urolige børn i daginstitutionen og hjemmet. Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er.

Køb 'Den lille kaospilot' bog nu. Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende.