Den smidige hest

Den smidige hest

Sprog: Dansk
Sideantal: 49
Udgivet: 01-05-2015
ISBN10: 8793091370
ISBN-13: 9788793091375
Forlag: Egolibris

Den smidige hest er en guide til hesteelsker og hesteejere, der er skrevet af den erfarne dyrelæge og hestekiropraktor Charlotte Beck Ascanius. Vores rideheste er atleter, og vi forlanger at de hver dag fungerer optimalt. Men ligesom alle andre atleter kan heste forbedre deres præstation og velvære ved at holde sig smidig og løsgjort.

Ved hjælp af stræk- og smidighedsøvelser kan hestens præstation forbedres og din ridning styrkes. Den smidige hest er en udførlig, men lettilgængelig bog, der med illustrationer og gode beskrivelser kan guide alle let igennem at forbedre deres hests smidighed og præstation. Bogen er trykt i et solidt materiale og med spiralryg, så den kan tages med i stalden og holdes opslået, mens man udfører øvelsen.


Vivildgård er et stutteri, hvor målsætningen er at avle konkurrence heste på højt niveau med smuk udstråling, godt sind samt med store smidige bevægelser i. Back on Track et unikt produkt med Welltex til mennesker, heste & hunde.

Tilskudsprodukter til hest & hund fra St. Hippolyt, Solanum, Urtefarm & Premier Equine Klokker med balle beskyttelse Disse klokker har en indsats på bagsiden for at forhindre klokken i at dreje og samtidig beskytter den koden på hesten så du undgår. Vi arbejder ud fra tre hovedtemaer: Dressur Spring Hestevelvære Dressur Vi vil arbejde med klassisk dressur. Udgangspunktet med dressur er at skabe balance mellem. Vi har et stort udvalg af salgsheste lige fra talentfulde ungheste til lækre rideheste til konkurrencebanerne. Top afstamning, flot bygget med imponerende bevægelser.

Pavo Vital. Læs videre Pavo Care4Life. Sund blanding med urter, til at holde din hest i balance. Læs videre Pavo Condition. Til vedligehold, sport og sundhed! Men hin vårdag, hvor »Højskolesangbogen« havde spændt de tre Fjordheste for selvbinderen og fik bragt høstkaffe med æbleskiver ud på den nederste mark af. 03-12-2017 Eventyr: Den lille havfrue - H.C. Andersen.

Langt ude i havet er vandet så blåt, som bladene på den dejligste kornblomst og så klart, som det reneste. Vallak, 9 år, 145 cm, BLUP 116, 5-gænger(ubrugt pas/ men brugbar). Vilje over middel. DK2008108989 Kløver Vaseline® er et naturlig produkt som har blitt varmepresset med naturlige oljer. Den fungerer ved å skape en forseglende barriere mellom hudcellene.