Den store bog om kajak og kano

Den store bog om kajak og kano

Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Udgivet: 14-09-2006
ISBN10: 8778574773
ISBN-13: 9788778574770
Forlag: Atelier

En manual til alle nødvendige roteknikker for kajak og kano fra begynderniveau til det avancerede. Ekspert viser dig skridt for skridt i tekst og fotos, hvordan du udfører de basale tag i kajak og kano. Råd om det vigtigste tøj og udstyr, om sikkerhed, redning og første hjælp. Kajak og kano på fladt vand, white water og på havet. Lær at rulle skridt for skridt - og få den optimale tryghed. Det er bogen for dig, der vil have en bred orientering om de mange forskellige anvendelser af kajak og kano i international sammenhæng. Bogen er for begynderen på fladt vand og for den erfarne i fossende floder. Alt det praktiske ved padling: valg af båd, tøj og udstyr, om vejrforhold og forståelse af strømme og tidevand. Sikkerhed på vandet: forebyggende sikkerhed, redning og første hjælp - og typiske skader. Et helt kursus i at rulle i kajak med langsom tilvænning. Kajak og kano til konkurrencesport.

– på det europæiske kontinent (lysegrøn og mørkegrå) – i den Europæiske Union (lysegrøn) – [Forklaring] Danmarks placering (rød) i Rigsfællesskabet. Tømrer i Saviksivik i Thule Distriktet 1977.

Deltog her i narhvaljagt og andre af den isolerede bygds aktiviteter. Kanoeksp. i Canadas Northwest Territories i 1978. Helt ny Point 65 X-Lite, Helt ny kvalitetskajak, som har lagt gemt væk i pose i 10 år. Den er fremstillet i Sverige, og ikke Kina, som de nye modeller. 271474 besøgende siden april 2001 ---: © Klaus Storch :--- Maritime ord, udtryk og vendinger er en ordforklarende liste over skibsterminologi. Juli 2008: Bro nr. 6 Den næste bro som åen møder er Viby Ringvej. På billederne her løber vandet ind under vejen fra vest - og pga. indhegning og. Civilian er en nonprofit portal, hvor ildsjæle og frivillige synliggør deres projekter. Til glæde og inspiration for alle andre. Hold varmen i naturen, ved hjælp af regnslag og spritbrænder/tablet. Jeg har fået en del spørgsmål om det lille tricks jeg viste i ”Korpset” på TV2. Dette malaysiske eventyr starter i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur, hvor den står på oplevelser på egen hånd og mulighed for at tage med på nogle af vores. 5 / 40 Den nye 25-meters pool og den nye sidebygning på Hotel Levante Beach Resort på Rhodos, Grækenland.