Det mystiske at verden er

Det mystiske at verden er

Sprog: Dansk
Sideantal: 226
Udgivet: 30-01-2013
ISBN10: 8771145869
ISBN-13: 9788771145861
Forlag: BoD

Hvorfor findes der noget, og ikke bare intet?

Er verdens eksistens blot et brutalt faktum uden nogen mening?

Er grunden til verdens eksistens Gud?

Er verdens eksistens et mysterium vi aldrig vil kunne opklare?

Spørgsmålet om verdens eksistens, må siges at være et af filosofiens største spørgsmål, og et dybt eksistentielt anliggende, som de fleste mennesker på et tidspunkt kommer i forbindelse med.

Bogen ”Det mystiske at verden er” præsenterer og perspektiverer, hvad naturvidenskaben, filosofien (metafysikken), teologien og mystikken har at sige os om spørgsmålet om verdens eksistens.

I bogen gennemgås hvad forskellige toneangivende astrofysikere (Stephen Hawking) , filosoffer (fra Thomas Aquinas til Ludvig Wittgenstein og Martin Heidegger), teologer og mystikere, har tænkt om spørgsmålet.

Bogen kommer bl.a. ind på og diskuterer emner og tanker omkring Big Bang, det antropiske princip, multi-universer, intelligent design, gudsbeviser, erkendelsesteori, fænomenologi, bevidsthed, videnskabsteori, fornuft og fornuft-kritik, forståelse og mening, rationalisme og idealisme, sprog og virkelighed, tro og viden, religion og mystik.


Det mystiske at verden er Søren Povlsen Pris Bøger: Det mystiske at verden er pdf - (KR 0.00); Det mystiske at verden er fb2 - (KR 0.00); Det mystiske at verden er. 12/7/2016 · Her er de 5 mystiske steder i verden.. Det er en trekant da det betegner området mellem det sydlige Florida, Bermuda og San Juan på Puerto Rico,. det mystiske at verden er Download det mystiske at verden er or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get det mystiske at verden er book now. Det mystiske at verden er has 1 rating and 1 review.

Peder said: Søren Povlsen interesserer sig for livets store spørgsmål imellem mytologi og filosofi.. Braget er hørt fra Alabama til Lapland, men ingen ved, hvor det stammer fra. En række mystiske brag, der er hørt i hele verden, bliver nu undersøgt af NASA. Læs om Det mystiske at verden er - hvorfor findes der noget, og ikke bare intet? kosmologi, metafysik, teologi, mytologi og mystik. Udgivet af BoD. Bogens ISBN er.

11/25/2017 · Mystiske brag hørt i hele verden: ingen ved, hvor de kommer fra Braget er hørt fra Alabama til Lapland, men ingen ved, hvor det stammer fra. En række. Buy Det mystiske at verden er: Hvorfor finde der noget, og ikke bare intet? (Danish Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com Hvorfor findes der noget, og ikke bare intet? Er verdens eksistens blot et brutalt faktum uden nogen mening? Er grunden til verdens eksistens Gud? Er verdens.

Læs om e-bogen Det mystiske at verden er eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788771704495