Dette er ikke en krimi

Dette er ikke en krimi

Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Udgivet: 01-03-2012
ISBN10: 8711408847
ISBN-13: 9788711408841

Med DETTE ER IKKE EN KRIMI præsenteres 12 nyskrevne fortællinger fra nogle af Danmarks bedste forfattere – og en enkelt islænding.

Bogens formål er at sætte krimigenren under debat.

Forfatterne er blevet bedt om at skrive en historie, der undersøger krimilitteraturen, problematiserer den – eller dekonstruerer den, om man vil.

Resultaterne er lige så overraskende, som de er forskellige, men fælles for teksterne er, at de tager udgangspunkt i krimigenren uden at være et traditionelt bud på samme.Fil størrelse: 278 KB

Kæmpe restaurantkæde vil åbne over hele Danmark: Kun de bedste placeringer er gode nok Kæmpe restaurantkæde vil åbne over hele Danmark: Kun de bedste. Næste: Politiet advarer mod populært butiks-trick: Lad nu være - det er ikke det værd! * En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og kan læses af enten systemerne bag jyllands-posten.dk eller en af vores partnere.

Skandale i 'Vild med dans': - Du er ikke så godt begavet, som jeg troede. Britt Bendixen fornærmede på det groveste roeren René Holten efter hans indsats på. Måske lidt hårdt sagt! Det kan siges pænere… Når man skal sætte min. 250 € ind, for at oprette en konto, er det jo ikke gratisb Det er i øvrigt, spøjst nok. En af os er morderen (også udgivet under titlerne Ti små negerdrenge og Der var ti, der var ni.) er titlen på en krimi roman af Agatha Christie, som blev udgivet. ”Jeg er også en af dem, der ved egen erfaring har oplevet en utrolig forandring i mit liv, en så stærk oplevelse, at man bare ikke kan lade være med jublende at. Fie Laursen slår igen: Du er ikke så relevant mere, Matthesen. Den danske blogger langer kraftigt ud efter 'Anden' ovenpå hans optræden til 'Guldtuben' forleden Dicte er en dansk krimiserie, som vises på TV 2. Dicte havde premiere mandag d. 7. januar 2013. Iben Hjejle har hovedrollen som den aarhusianske kriminalreporter. … har et meget lille hoved. Det er ikke meget større end en tennisbold ifølge Peter Qvortrup Geisling. Se eventuelt indslaget på denne side.