Elizabeth er forsvundet

Elizabeth er forsvundet

Sprog: Dansk
Sideantal: 347
Udgivet: 07-10-2016
ISBN10: 8771802541
ISBN-13: 9788771802542
Forlag: People´sPress

Emma Healeys uforglemmelige roman om Maud, der forsøger at løse et mord, ingen tror på, har fundet sted.

Hvordan kan man løse et mysterium, når man ikke kan huske ledetrådene?

Maud er glemsom. Hun laver en kop te, men glemmer at drikke den. Hun går ud at handle, men kan ikke huske, hvad hun skulle have. Nogle gange forekommer hendes hjem uigenkendeligt – eller hendes datter Helen fuldstændig fremmed.

Men én ting er Maud helt sikker på: Hendes ven Elizabeth er forsvundet. Det fortæller sedlen i hendes lomme hende. Og ligegyldig hvem, der beder hende om at holde op med at tale om det og glemme det, vil Maud finde ud af, hvad der er sket.

Et eller andet sted i Mauds beskadigede hjerne ligger svaret på et 70 år gammelt uløst mysterium. Et, som alle andre har glemt. Alle undtagen Maud …

”Elizabeth er forsvundet” er både en medrivende psykologisk thriller og et indfølt portræt af en kvinde, der langsomt mister sin hukommelse og sig selv. ”Virkelig utrolig god.” – Jojo Moyes

”Jeg har aldrig læst noget, der mindede om denne bog.” – Ruth Rendell

”Både rystende og bevægende læsning,” – Emma Donoghue (forfatter til RUM)


Gennemført og fascinerende roman om demens set indefra, der i sig selv er rørende og interessant læsning, og som endda løftes lidt ekstra af et diskret krimiplot. Køb 'Elizabeth er forsvundet' bog nu. ”Elizabeth er forsvundet” er Emma Healeys uforglemmelige roman om Maud, der forsøger at løse et mord. Hvad gør demens ved de sygdomsramte og er det muligt at løse et mysterium, som fandt sted for over et halvt århundrede siden? Denne debutroman af Healey er som Læs om Elizabeth er forsvundet. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788771378238, køb den her Den demente Maud søger sin veninde Elizabeth der er forsvundet. Kan Maud finde ud af hvorfor Elizabeth er forsvundet? Elizabeth Er Forsvundet bog: – Hvordan kan man løse et mysterium, når man ikke kan huske ledetrådende?Emma Healeys uforglemmelige roman om Maud, der. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Elizabeth er forsvundet af Emma Healey – bogen har fået vurderingen 83 ud af 100 Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Elizabeth er forsvundet. Men det er kun hendes veninde Maud, der er ved at blive dement, der tager det alvorligt. Og hende er der ingen der tror på, da hun ikke kan. Produktbeskrivelse. En medrivende psykologisk thriller og et indfølt portræt af en kvinde, der langsomt mister sin hukommelse og sig selv. Maud er en gammel og.