En håndfuld eksistentielle vilkår

En håndfuld eksistentielle vilkår

Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Udgivet: 05-10-2016
ISBN10: 8793091966
ISBN-13: 9788793091962
Forlag: Egolibris

I et samfund, hvor vi har flere muligheder end nogensinde, er der også mange flere valg at træffe. Den angst, det medfører, gør også Søren Kierkegaards tanker mere relevante end nogensinde før.

Filosof og etnolog Lise Søelund fortolker og formidler elegant den store filosof, så det er til at genkende for enhver med Facebook Blues.

Selvom Kierkegaard er fra 1800-tallet, og det kunne anføres, at han er utidssvarende set med et moderne menneskes øjne, må man erkende, at han er mere tidssvarende end nogen sinde før. Han kan som en anden psykolog redegøre for, hvad der er karakteristisk for den menneskelige eksistens og ikke mindst, hvad der kan forhindre os i at gøre alvor af de ønsker og drømme, som vi alle undfanger. Han sætter fingeren på de ømme steder. Det drejer sig om en femkant eller pentagon – om en håndfuld eksistentielle vilkår. De presser sig på, efterhånden som vi modnes og ønsker at tage ansvar i vores liv.

Lise Søelund har gennem mange år specialiseret sig i Kierkegaards tænkning. Hendes omfattende forfatterskab tæller også Kunsten at være menneske og At være sig selv – en introduktion til Kierkegaards tænkning om den store dansker. Hun er udover forfatterskabet ansat som filosof ved Silkeborg Bibliotekerne.

I et samfund, hvor vi har flere muligheder end nogensinde, er der også mange flere valg at træffe. Den angst, det medfører, gør også Søren Kierkegaards tank. Forfatter: Lise Søelund, Titel: En håndfuld eksistentielle vilkår, Pris: 147,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb En håndfuld eksistentielle vilkår. I et samfund, hvor vi har flere muligheder end nogensinde, er der også mange flere valg at træffe. Den angst. –Kierkegaard – mere relevant end nogensinde.

Af Lise Søelund.

Udgivet 5. oktober 2016 / ISBN 978-87-93091-96-2. I et samfund, hvor vi har flere muligheder end. 'En Håndfuld Eksistentielle Vilkår' [1th utgave] by Lise Søelund - Booklet (Bog med hæftet ryg). In dansk. Genre: Filosofi. Released 05/10-2016. Weighs 400 g and. En håndfuld eksistentielle vilkår - Foredrag om Kierkegaard ved Lise Søelund. Public · Hosted by Løve's Bog- og VinCaf. Filosof og etnolog Lise Søelund fortolker og formidler elegant den store filosof, så det er til at genkende for enhver med Facebook Blues.. I et samfund, hvor vi har flere muligheder end nogensinde, er der også mange flere valg at træffe. Den angst, det medfører, gør også Søren Kierkegaards tanker. Kierkegaard -En håndfuld eksistentielle vilkår- ved Lise Søelund. Public · Hosted by Løve's Bog- og VinCaf. Køb 'En håndfuld eksistentielle vilkår' bog nu. I et samfund, hvor vi har flere muligheder end nogensinde, er der også mange flere valg at tr.