En svær dag (People's price)

En svær dag (People's price)

Sprog: Dansk
Sideantal: 347
Udgivet: 02-01-2014
ISBN10: 8771375511
ISBN-13: 9788771375510
Forlag: People´sPress

Den sande historie om bin Laden-missionen – fortalt af en Navy SEAL, der var med.

Navy SEAL-soldaten Mark Owen fra elitestyrken DEVGRU har været med på en stribe af de mest dramatiske specialoperationer gennem de senste ti år. I denne bog fortæller han hele sin historie. Om den strabadserende rekruttid i et korps, som forlanger det bedste af de bedste. Om et kammeratskab i skarp kamp, hvor man holder hinandens liv i hænderne. Og om det dramatiske og uforudsigelige hændelsesforløb den nat i Abbottabad, da retfærdigheden indhentede Osama bin Laden.


Læs om En svær dag (People's price) - en førstehåndsberetning om Navy SEAL missionen der dræbte Osama Bin Laden. Udgivet af People´sPress.

Bogens ISBN er.

Forfatter: Mark Owen, Titel: En svær dag PRICE, Pris: 83,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Pocket Køb 'En svær dag PRICE' bog nu. Den sande historie om bin Laden-missionen – fortalt af en Navy SEAL, der var med. Navy SEAL-soldaten Mark Owen fra. Læs om En svær dag - en førstehåndsberetning om Navy SEAL missionen der dræbte Osama Bin Laden. Udgivet af People´sPress. Bogens ISBN er … Læs om bogen En svær dag eller køb den hos Liveboox.com.

bogens ISBN er 9788771372830 En svær dag; Bog, Hæftet En. People'sPress; Indbinding: Hæftet ; Udgivet: 9. November 2012. En svær dag PRICE af Mark Owen, mfl. En Svær Dag Price – Mark Owen – Bog.

Den sande historie om bin Laden-missionen – fortalt af en Navy SEAL, der var med. People'sPress accepterer ikke dogmet om, at bogen er for de få. Gode bøger er for alle, og gode bøger er fantastiske. Indgår i serien: People´s price Fakta.

Forlag: Artpeople: Kategori:. En svær dag. en førstehåndsberetning om Navy SEAL missionen der : Forfatter: Kevin Maurer.

Her får du James Prices guide til, hvordan du på en noget.

Klik på linket herunder og få hele opskriften på James Prices flæskesteg og de sprøde svær.