En tredje karriere

En tredje karriere

Sprog: Dansk
Sideantal: 169
Udgivet: 03-05-2014
ISBN10: 8799591510
ISBN-13: 9788799591510
Forlag: en3karriere

Hvad skal du være, når du bliver gammel?

Overgangen fra et langt arbejdsliv er en radikal livsforandring og måske den vanskeligste i voksenlivet. Bogen ´En tredje karriere´ kommer rundt om de centrale spørgsmål, der rejser sig, når man trækker stikket til arbejdslivet. Hvordan finder man en meningsfuld rolle uden en stillingsbetegnelse? Hvordan og hvor genvinder man de vigtige elementer, som arbejdslivet rummer? Og hvordan opbygger man sin tredje karriere, så den er præget af aktiviteter, som man brænder for?

De seneste år har Poul-Erik Tindbæk, chefkonsulent, ph.d. - i sin tredje karriere - udelukkende arbejdet med vejledning af voksne om overgangen fra jobbet samt rådgivning af virksomheder om god seniorpraksis. I 2012 fik hans workshopmodel en pris af EU-Kommissionen for social entrepeneurship.


Miley Ray Cyrus (født Destiny Hope Cyrus 23. november 1992 i Franklin i Tennessee) er en amerikansk skuespiller, sanger og låtskriver. Cyrus ble kjent for sin rolle. Ønsker flere kvinner og ungdom Valgkomitéen er godt i gang med sitt arbeid frem mot generalforsamlingen i DNT 21. april 2018, og inviterer alle forbund og lag til. Nabucco er en opera i fire akter af Giuseppe Verdi til en italiensk libretto af Temistocle Solera, baseret på en bibelsk historie (2. Kong. 24f) og et skuespil fra. Har jobbet som lærer i tre år, og synes det er en fantastisk jobb. Jeg underviser på ungdomstrinnet, og synes det er både morsomt og krevende. Frank Ladegaard Erichsen (født den 30. september 1983 i Bevtoft) er en dansk tv-personlighed, bonde, foredragsholder og forfatter. Han er kendt fra DR-programmet. Utdannelse og karriere. Hawking studerte fransk og russisk ved Universitet i Oxford og begynte deretter å arbeide som journalist. Hun har også arbeidet som. Jørn Lier Horst blir Festivalforfatter for Krimfestivalen 2017. Nå er også resten av forfatterne som kommer til festivalen spikret, og i år kan vi skryte av et. Brug af regler i Outlook Web App for automatisk at videresende meddelelser til en anden konto Nyheder http://www.norden.org/da/aktuelt/nyheder Ny islandsk regering under ledelse af Katrín Jakobsdóttir For anden gang i Islands historie har landet fået en. Få din egen blogg og les andre blogger på Norges største bloggsamfunn.