Englens by (Dødens instrumenter, nr. 3)

Englens by (Dødens instrumenter, nr. 3)

Sprog: Dansk
Sideantal: 490
Udgivet: 30-03-2010
ISBN10: 8721029660
ISBN-13: 9788721029661
Forlag: Borgen

Tredje bind i successerien Dødens instrumenter.For at redde sin mors liv må Clary snige sig ind i Skyggejægernes by, Alicante, selvom det er forbundet med dødsstraf, hvis man ikke har tilladelse. Men hun er ikke den eneste, der får problemer på halsen; Simon bliver fængslet af Skygge­jægerne, fordi de har mistro til alle vampyrer, og særligt en, som kan tåle sollys.Valentine forsøger stadig af al magt at tilintetgøre Klanen, og den eneste chance, Skyggejægerne har for at forhindre ham i det, er at kæmpe på samme side som deres fjender, de underjordiske - men er det muligt, når de to grupperinger hader hinanden?Og samtidig må Clary og Jace kæmpe imod deres stærke følelser, mens fortidens hemmeligheder ruller sig ud i et spind af løgne, fortielser og misforståelser. Der er lagt op til en forrygende afslutning i dette univers af vampyrer, dæmoner og varulve i New Yorks underverden. Anmeldelserne har været forrygende i USA.Nu fremgår det imidlertid, at det ikke er den endelige afslutning alligevel. Forfatterens fans skriger på mere og der er indgået aftale om et tillægsbind med Simon som hovedperson.

Englens by (Dødens instrumenter, nr. 3) Cassandra Clare Pris Bøger: Englens by (Dødens instrumenter, nr. 3) pdf - (KR 0.00); Englens by (Dødens instrumenter, nr. Englens by (Dødens instrumenter, nr.

3) af Cassandra Clare; Bog, indbundet Sprog: Dansk. Tredje bind i successerien Dødens instrumenter.For at redde sin. Læs om Englens by (Dødens instrumenter, nr. 3). Bogen fås også som eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788721029661, køb den her Køb Dødens Instrumenter 3 - Englens By. Tredje bind i successerien Dødens instrumenter. For at redde sin mors liv må Clary snige sig ind i Skyggejægernes by. 'Englenes by' er tredje lydbog i 'Dødens instrumenter'. For at redde sin mors liv må Clary snige sig ind i Skyggejægernes by, Alicante, selvom det er forbundet med. www.kopk.dk Fra første side var jeg hooked på ’Dødens instrumenter’-serien! Siden da har jeg genlæst serien nogle gange,. ENGLENS BY. Resum. Serien DØDENS INSTRUMENTER har fået en fantastisk modtagelse og er blevet kult. Dødens Instrumenter 3. Englens By.. Klareboderne 3, 1001 København K, CVR Nr Serien DØDENS INSTRUMENTER har fået en fantastisk modtagelse og er blevet kult. Dødens Instrumenter 3. Englens By.. Klareboderne 3, 1001 København K, CVR Nr 2/4/2010 · Dette sidste bind i serien Dødens Instrumenter lever i høj grad op til kvaliteten i de to første. Bogen er fyldt med både action og stærke følelser, s