Find dit næste job med LinkedIn

Find dit næste job med LinkedIn

Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Udgivet: 19-04-2017
ISBN10: 8778538750
ISBN-13: 9788778538758

Find dit næste job og få tips og tricks til at optimere din Linked-In profil. Hvad enten du er nybegynder på Linked-In eller har en LinkedIn-profil og gerne vil udnytte mulighederne endnu bedre, så får du fif til, hvordan du kan bruge dit netværk på LinkedIn mere i det daglige, så du sikrer, at du er synlig i din jobsøgning.

Lær hvordan din personlige profil kommer til at stå helt skarpt, så den danner et godt udgangspunkt for at udnytte LinkedIn under din jobsøgning. Vi gennemgår desuden en drejebog for jobsøgning som kan inspirere dig til at kickstarte din jobsøgning ved at bruge LinkedIn.

Netværksbaseret rekruttering har eksisteret længe, men det er blevet endnu mere aktuelt med sociale netværk som LinkedIn og du lære hvordan du konkret kan bede netværket om hjælp. For netværket kan være guld værd, hvis du bruger det rigtigt. Du kan også læse om boomerang-rekruttering, som for nogle kan være en let og hurtig vej til det næste job.

På LinkedIn handler det ikke kun om at søge de job, der er slået op. Det handler i allerhøjeste grad også om at pleje din karriere ved brug af f.eks. alumni- og interessegrupper eller blogs. Så står du bedre og kan skifte job eller finde dit foretrukne job i tilfælde af ledighed. Her får du hjælp til at pleje din karriere med LinkedIn.

Fil størrelse: 10521 KB

LinkedIn Jobs hjælper dig med at bruge dit netværk til at få drømmejobbet. LinkedIn Jobs fortæller dig, hvem du kender i en virksomhed, så du er bedre stillet. Leder du efter nyt job, er LinkedIn et godt redskab. Lær hvordan du optimerer din profil - og måske finder jobbet dig! Learn more about Dig & Dit Job, part of gittemandrup | Forretningsdrevet HR. Join LinkedIn today for free. Follow Dig & Dit Job to get updates, news, and more. Find dit næste job og få tips og tricks til at optimere din Linked-In profil. Hvad enten du er nybegynder på Linked-In eller har en LinkedIn-profil og gerne vil. Find dit næste job og få tips og tricks til at optimere din Linked-In profil. Hvad enten du er nybegynder på Linked-In eller har en LinkedIn-profil og gerne vil. Læs om Find dit næste job med linkedin i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788778538758 fra forlaget Libris. Find dit næste job og få tips og. Søg i biblioteksdatabasen og på hjemmesiden. Låner- eller cpr-nr. Pinkode Læs om Find dit næste job med LinkedIn (Lær det selv). Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788778538741, køb den her Join LinkedIn today for free. See. få op til 25.000 kr. til dit projekt • indgå i netværk med andre havnekulturskabere. Find dit næste job her eller på. Find dit næste job og få tips og tricks til at optimere din Linked-In profil. Hvad enten du er nybegynder på Linked-In eller har en LinkedIn-profil og gerne vil