Find motivationen - den kommer ikke af sig selv

Find motivationen - den kommer ikke af sig selv

Sprog: Dansk
Sideantal: 163
Udgivet: 28-08-2015
ISBN10: 8774672142
ISBN-13: 9788774672142
Forlag: Kristeligt dagblads forlag

Xinxin Ren Gudbjörnsson kom til Danmark i 1991 efter at være opvokset i Kina. Hun er i dag bl.a. foredragsholder og kendt fra DR programmerne Tigermor og lektiekuren og Xinxin og de fortabte indvandrere. I bogen ”Find motivationen – den kommer ikke af sig selv” videregiver hun sin erfaring med at finde motivation i dagligdagen – for kun med motivation og en målrettet arbejdsindsat, vil det lykkes at nå langt!

”Find motivationen – den kommer ikke af sig selv” er en spændende og meget lærerig guidebog til at blive et motiveret og nysgerrigt menneske med mod på livet. Bogen er fyldt med skarpe kommentarer og humoristiske pointer, og vigtigst af alt indeholder den idéer til, hvordan du kan blive motiveret.


Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings. Loading Livebinder Sig det på dansk Opgaveark, links, spil og interaktive ressourcer, som kan anvendes i Dansk og Dansk som andetsprog Ledigidanmark.dk giver dig her en forrygende artikel proppet med tips til din jobsøgning leveret af eksperter og inspiratorer fra Danmark. Praktikpladsen.dk er Undervisningsministeriets gratis elektroniske mødested for elever og virksomheder inden for erhvervsuddannelserne. Som elev kan du finde alle. Umotiverede elever, som forstyrrer og ikke følger med i undervisningen, er en udfordring i mange skoleklasser. Nyt dansk forskningsprojekt viser, at motivation ikke. Drømmer du om at klemme dig ned i din flotteste kjole i weekenden, selv om den sidder lidt for stramt over maven, eller vil du skyde et seriøst vægttab i gang, så. Andre muligheder er naturligvis at bruge forskellige former for bænke, maskiner eller kabeltræk, der kan indstilles så belastningen ikke bliver for hård for den. For at blive dygtig, så skal man øve sig.

Det gælder også lønforhandling. Læs vores råd til at forhandle løn, bliv dygtigere og opnå en større løn. Jeg bager også ofte pølsehorn som børnene ( og de voksne) har med i madpakken. Jeg plejer ikke at komme ketchup indeni men giver det med i en lille bøtte i stedet. Vejen til et varigt vægttab begynder her.

Find den nyeste viden, motiverende tips og kostplaner til et effektivt vægttab og se kiloene forsvinde.