Forstå din ridehest

Forstå din ridehest

Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Udgivet: 27-11-2004
ISBN10: 8798918958
ISBN-13: 9788798918950
Forlag: RMS

Forstå din ridehest, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt.For at hest og rytter skal fungere så godt som muligt sammen, er kommunikationen yderst vigtig. Det kan være svært at tolke de signaler hesten sender, hvis den stikker af, slår med halen, er svær at trække med eller er urolig under opsidningen.Bogen gennemgår kommunikationen mellem hest og rytter samt en lang række lidelser og forhold, der gør, at hesten ikke er i stand til at udføre det, rytteren ønsker.

Forstå din ridehest Rikke Schultz Pris Bøger: Forstå din ridehest pdf - (KR 0.00); Forstå din ridehest fb2 - (KR 0.00); Forstå din ridehest epub - (KR 0.00); Bogen omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt, kommunikation mellem hest og rytter samt en lang række lidelser og forhold, der. Køb 'Forstå din ridehest' bog nu. Forstå din ridehest , der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. Buy Forstå din ridehest (in Danish) by Rikke Schultz (ISBN: 9788798918950) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Forstå din ridehest, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. For at hest og rytter skal fungere så godt som muligt sammen, er … Forstå din ridehest, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. For at hest og rytter skal f. Læs mere ungere så godt som muligt … Forstå din ridehest, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. For at hest og rytter skal fungere så godt som muligt sammen, er kommunikationen yderst vigtig.

Beskrivelse. Forstå din ridehest, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. For at hest og rytter skal fungere så godt som. Forstå din ridehest, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. For at hest og rytter skal fungere så godt som muligt sammen. ”Forstå din ridehest”, der omhandler problemer hos spring- og dressurheste set fra et helhedssynspunkt. For at hest og rytter skal fungere så godt som muligt sammen, er kommunikationen yderst vigtig.