Frygtløs ledelse (Psykologi på arbejde)

Frygtløs ledelse (Psykologi på arbejde)

Sprog: Dansk
Sideantal: 150
Udgivet: 20-06-2016
ISBN10: 8771582304
ISBN-13: 9788771582307

Aldrig har der eksisteret så mange lederudviklingsprogrammer. Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier. Men hvorfor tager mange ledere så ikke fat om dårlig adfærd og konflikter? Slår ikke ned på dårlig kvalitet? Insisterer ikke på samarbejde? Siger ikke sin mening i ledergruppen? Sætter retning og er visionære. Problemet er ofte ikke teoretisk, men praktisk. Ledere ved nok om ledelse, men de handler ofte ikke på deres viden. De ved godt, hvad der bør gøres i en given situation, men er ikke villige til at stå i det ubehag og den usikkerhed, der er forbundet dermed.Baseret på forskning i lederes teoretiske viden og praktiske adfærd samt egen mangeårig konsulenterfaring giver forfatterne et bud på vigtigheden af praktisk dømmekraft og følelsesmæssigt mod i ledelse for at kunne fremstå som en autentisk leder, der ikke føler sig handlingslammet og fanget i paradokser.Frygtløs ledelse henvender sig til ledere, HR-medarbejdere, konsulenter og erhvervspsykologer.... en bog, som på en forfriskende og modig måde argumenterer for, at vi skal lade være med at lade som om, men i stedet stole på den praktiske dømmekraft og sige tingene, som de er. Ledere skal tage ledelsesansvaret på sig, tage følelser alvorligt, arbejde med at overvinde deres frygt, og turde træde i karakter som autentiske ledere og rollemodeller for deres medarbejdere ... - fra bogens forord af Kurt Klaudi Klausen, Professor, ph.d. (Lic.merc)Fil størrelse: 1758 KB

Denne bog udgives i serien PSYKOLOGI PÅ ARBEJDE.. Frygtløs ledelse henvender sig til ledere, HR-medarbejdere, konsulenter og erhvervspsykologer. Læs om Frygtløs ledelse (Psykologi på arbejde) - håndtér din frygt, og styrk din autenticitet. Udgivet af Dansk psykologisk Forlag.

Bogens ISBN er 9788771582291. frygtløs leder-coAching – mellem. ledercoaching som en vigtig del af deres arbejde.. ske professor i eksistentiel psykologi Ernesto Spinelli og hans Serie - Psykologi på arbejde. Ledelse efter fyringer. Hanne V. Moltke, Asbjørn Molly, Ida Gamborg Nielsen,. Frygtløs ledelse. Morten Novrup Henriksen,. Ledere skal tage ledelsesansvaret på sig, tage følelser alvorligt, arbejde med at. serien ”Psykologi på arbejde. på Frygtløs ledelse af Morten. Frygtløs ledelse: håndtér din frygt.

Psykologi på arbejde. Sideantal.

Ledere ved nok om ledelse, men de handler ofte ikke på deres viden. Brænder du for at arbejde.

På Professionshøjskolen Nordjylland søger vi. Du vil som ansvarlig leder for processen blive bindeleddet mellem ledelse,. Frygtløs ledelse : håndtér din frygt, og styrk din autenticitet. Psykologi på arbejde; følelser ledelse ledere lederstil. Reservér. Detaljer om materialet Frygtløs ledelse. HJEM;. Ledere ved nok om ledelse, men de handler ofte ikke på deres viden. De ved godt, hvad der bør gøres i en given situation,. Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier, men de handler ofte ikke på deres viden. I Frygtløs ledelse giver Morten Novrup Henriksen og Thomas.