Fusioner og forandringsledelse i praksis

Fusioner og forandringsledelse i praksis

Sprog: Dansk
Udgivet: 02-03-2017
ISBN10: 8793434502
ISBN-13: 9788793434509

Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner, men handler dybest set om ledelse og ikke mindst forandringsledelse. Når afsættet er fusioner, er det fordi, det er hér, man får skilt fårene fra bukkene. Det er hér, man kan se, hvad lederne er værd. Fusioner er den ultimative form for forandringsledelse. Man får brug for hele paletten af ledelseskompetencer og ledelsesgreb. Formålet med bogen er at hjælpe ledere til at øge succesraten både for fusioner og for større organisationsforandringer. Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner og forandringsledelse, som det opleves ude i virkelighedens verden. Flere end 200 har på forskellig vis bidraget til denne bog. Du kan blandt andre møde viceordførende direktør i Jyske Bank, Sven Blomberg, administrerende direktør i Sjællandske Medier A/S, Torben Dalby Larsen, administrerende direktør i KLAR Forsyning, Line Hollesen, og kommunaldirektør i Greve Kommune, Claus Thykjær. Og det er heldigvis ikke kun alle succeserne, de deler med os. De fortæller også om udfordringerne, hvad der var svært, og hvad der ikke helt lykkedes i første omgang. Fusioner og forandringsledelse i praksis tager dig med gennem de forskellige faser i fusionen – fra tanken opstår til planlægning af fusionen. Fra den dag man kan gå ud og annoncere fusionen, gennem den første tid derefter og under det lange seje træk med at eksekvere det, der var hele ideen bag fusionen.Fil størrelse: 1570 KB

Der er hvert år mange fusioner i det offentlige - med større eller mindre succes. En ny bog giver konkrete anbefalinger og inspiration til at håndtere processen. Læs om Fusioner og forandringsledelse i praksis. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788793434493, køb den her Af Susanne Teglkamp.

Udgivet 27. oktober 2016 / ISBN 978-87-93434-49-3.

Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner, men handler dybest set om. Om de forskellige faser i en fusion: fra planlægning af fusionen, annonceringen og gennem den første tid med at eksekvere ideen bag fusionen og. Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner, men handler dybest set om ledelse og ikke mindst forandringsledelse. Når afsættet er fusio Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner, men handler dybest set om ledelse og ikke mindst forandringsledelse. Når afsættet er fusioner, er. Fusioner på tværs – fra plan til praksis Jesper Strandgaard Pedersen (red.). Ud fra den enkelte virksomhed synsvinkel er fusioner en interessant og i Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner, men handler dybest set om ledelse og ikke mindst forandringsledelse. Når afsættet er fusioner, er. Forandringsledelse – hvad og hvordan. hvordan du bruger hvorfor i praksis. Læs artiklen.. Når fusioner fungerer Fusioner og forandringsledelse i praksis tager afsæt i fusioner og forandringsledelse, som det opleves ud i virkelighedens verden.

Flere end …