Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen

Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen

Sprog: Dansk
Sideantal: 328
Udgivet: 01-08-2016
ISBN10: 8741265544
ISBN-13: 9788741265544
Forlag: Hans Reitzel

Genrepædagogik og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen samler en række forsknings- og udviklingsarbejder fra og omkring læseforskningsmiljøet på VIA University College.Bogen præsenterer dermed ny viden om læse- og skrivepædagogik, en viden der er udviklet og afprøvet i et tæt samarbejde med den undervisningspraksis, som forskernes projekter er knyttet til. Projekterne tegner tilsammen et billede af et bredt og komplekst syn på læse- og skriveundervisningen i skolens fag. Elever med vidt forskellige forudsætninger indgår i undersøgelserne, ligesom bogen både rummer nye bud på litteraturpædagogik og faglig læseundervisning. Kapitlerne formidler altså pædagogiske svar på aktuelle udfordringer i læse- og skriveundervisningen.Forløb og aktiviteter er for de flestes vedkommende blevet afprøvet i en eller flere klasser, og dermed er projekterne blevet præget af alle de muligheder og begrænsninger, en almindelig skolehverdag byder på. Disse forløb skal ses som inspiration, der forhåbentlig overbeviser og giver andre lyst til selv at kaste sig ud i sprogbaserede forløb af alle størrelsesordener.

Genrepædagogik og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen. Af: Bente Qvist Okholm. Bogen indeholder oversættelser af centrale tekster af australske. Genrepædagogik og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen samler en række forsknings- og udviklingsarbejder fra og omkring læseforskningsmiljøe Genrepædagogik og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen samler en række forsknings- og udviklingsarbejder fra og omkring læseforskningsmiljøet på VIA. Læs om Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen - og andre nye veje i læseog skriveundervisningen. Udgivet af … Download 'Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og.

og andre nye veje i læse- og. syn på læse- og skriveundervisningen i. Genrepædagogik og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen samler en række forsknings- og udviklingsarbejder fra og omkring læseforskningsmiljøet på VIA..

og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen. Arrangement i VIA.. Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen. Info: Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen: og andre nye (Forfatter: Claes Sønderriis, Forlag: Hans Reitzel, Format: Hæftet, Type: Bog. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen: og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen. Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Genrepædagogik - og andre nye veje i læse- og skriveundervisningen af Claes Sønderriis – bogen har fået.