GODDAG, GIRAF

GODDAG, GIRAF

Sprog: Dansk
Udgivet: 03-09-2015
ISBN-13: 9788790607128

Goddag, giraf er en brugsbog til undervisning i girafsprog = ikke-voldelig kommunikation. Til lærere og pædagoger.

Bogen indeholder præsentation af kommunikationsformen, forslag til undervisningens tilrettelæggelse, samt 90 praktiske øvelser.

Læs om GODDAG, GIRAF. E-bogens ISBN er 9788790607128, køb den her Janne Hejgaard beskriver i sin bog 'Goddag, giraf', hvordan girafsprogsundervisning kan praktiseres ved hjælp af ØVELSER OG. Læs om e-bogen GODDAG, GIRAF eller køb den hos Liveboox.com.

E-bogens ISBN er 9788790607128 GODDAG, GIRAF er en introduktion til girafsprog/ ikke-voldelig kommunikation. I bogen præsenteres sprogbrugen teoretisk og praktisk, ligesom den bagved liggende. Køb GODDAG, GIRAF. GODDAG, GIRAF er en introduktion til girafsprog/ ikke-voldelig kommunikation.

I bogen præsenteres sprogbrugen teoretisk og praktisk, ligesom den. GODDAG, GIRAF er en introduktion til girafsprog/ ikke-voldelig kommunikation. I bogen præsenteres sprogbrugen teoretisk og praktisk, ligesom den bagved liggende. Anmeldelse af GODDAG, GIRAF af Asta Bisgaard fra Faglig Sammenslutning af Sundhedsplejersker Goddag, giraf er skrevet på baggrund af … Goddag, giraf er en brugsbog til undervisning i girafsprog = ikke-voldelig kommunikation. Til lærere og pædagoger. Bogen indeholder præsentat.

I onsdags dukkede Frederik op, er han ikke lækker ??? Jeg har vundet ham i Lones give away, hun har en herlig kreativ blog 'I Lones fodspor'.

Jeg har et eller andet. Introduktion til girafsprog eller ikke-voldelig kommunikation og hvordan man underviser børn i det