Grøntsagspizza

Grøntsagspizza

Sprog: Dansk
Sideantal: 124
Udgivet: 17-03-2017
ISBN10: 8793430957
ISBN-13: 9788793430952
Forlag: Muusmann

De fleste af os holder af den syndfulde pizza; den er ikke sund, men den er bare så lækker. Nu er der heldigvis mulighed for at kombinere sundhed med pizza; du får råd til hvordan du kan lave en grøn pizza i Grøntsagspizza!

Kogebogsforfatter Sandra Pugliese holder af de lækre italienske fristelser, men også af at spise sundt. Derfor giver hun nu dig viden om hvordan du kan lave pizzabunde af grøntsager, der smager skønt og som hjælper dig med at spise endnu flere grøntsager. Grøntsagspizza indeholder 35 opskrifter, som alle i familien med garanti vil kunne lide.


Vil du gerne have flere sundere hverdagsfavoritter så tag et kig på mine bøger , som er fyldt med opskrifter uden sukker og kornprodukter. Husk også at tilmelde. En pizza med enkle råvarer og masser af smag. På ModerneMamma.dk finder du inspirerende italienske opskrifter. Vi har gjort det nemt at lave italiensk mad.

Hvem elsker ikke bare pizza? Her får du en anderledes en af slagsen. Den er fyldt med grøntsager og fyldet kan varieres. Læs om Grøntsagspizza - velsmagende og sunde italienske favoritter i ny grøn forklædning. Udgivet af Muusmann. Bogens ISBN er 9788793430952, køb den her Glemt adgangskode. Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig en e-mail med information om, hvordan du ændrer din adgangskode. Savner du også et sundere alternativ til den normale pizzabund? Se med her, hvor Costume.dk har samlet 9 sunde opskrifter på pizzadej Denne opskrift på suveræn glutenfri pizza smager fantastisk. Den glutenfri pizza har en tynd og sprød glutenfri bund. Glutenfri pizza bages bedst på en pizzasten Grøntsagspizza er en grøn fusion af det bedste fra det nordiske og det italienske køkken, skabt omkring gode, sunde hverdagsretter, tilsat en smagsbooster Find this Pin and more on Deliciousness by lisahammershj. 'Sund': Cremet perle-bygotto med ristet laks See More.. Grøntsagspizza.

Bland salt, sukker, olivenolie og gær. Rør rundt, til gæren er opløst. Tilsæt lunkent vand og rør rundt med en elpisker. Hvis du bruger melblandinger med fiber.