Guds fjende (Arthur, nr. 2)

Guds fjende (Arthur, nr. 2)

Sprog: Dansk
Sideantal: 688
Udgivet: 01-08-2014
ISBN10: 8711339829
ISBN-13: 9788711339824

Efter at have nedkæmpet borgerkrigene og sikret sin lillebroder, Mordred, tronen, ser det ud til, at Kong Arthurs drøm om et forenet kongerige kan blive til virkelighed. Skønt han stadig er i krig med saxerne og forsøger at mægle mellem kristne og druider, lykkes det for Arthur at etablere broderskabet Det runde Bord og få hvert af medlemmerne til at sværge sig troskab.

Men Arthurs gode intentioner, der kunne have ledt til fred og forsoning, undermineres efterhånden: Merlin er en gammel excentriker, der kun ønsker at drive de kristne ud af landet og geninstallere de gamle guder; Lancelot forfører dronning Guinevere og har selv politiske ambitioner, og Mordred er blevet en usympatisk ung mand, der ikke forstår sig på at regere landet. Forrådt af både sin kone og sin bedste ven kaster Arthur sig ud i hævnen på Lancelot og hans følge.

Denne fortælling er blændende godt skruet sammen og giver os et ganske andet og langt mere realistisk indblik i Arthur-æraen end det glansbillede af ædle riddere, vi kender fra legenderne.

Anden del af trilogien om den sagnomspundne Kong Arthur. Af forfatteren til bestselleren og første del af trilogien om Kong Arthur Vinterkongen.Fil størrelse: 2024 KB

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger.

Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk. Skriften på væggen - Vietnamkrigen i amerikansk kultur. Denne artikel er skrevet af Peter Schepelern og handler, som titlen antyder, om Vietnam-krigens indflydelse.

Liste over alle de noder jeg har. Hvis der er flere kopier af samme melodi betyder det, at det er forskellige versioner; Toneart, stemmer eller lign. Dansk-russiske forbindelser gennem 500 år. Indholdet på denne side: Traktaten af 8. november 1493 mellem kong Hans og Ivan III * Hans og Ivan * Vikingernes Rusland Side 1 2 Her er min Bogliste Jeg gør gerne opslag i mine bøger, så vidt tiden tillader det Bare send en mail om hvilket opslag der ønskes. Det er dog ikke alle. Frit Danmarks Hvidbog.I - II. Besættelsen i Dokumenter og Kommentarer. 2 bind Forlag: Thaning og Appel Udgivet: 1945. Antal sider: 317+554 Indbinding: Heftet med. TJERNOBYL-HERBARIET 'Atmosfæren, luften, vandet, jorden, planterne, dyrene, menneskene – alt virkede til at være præcist som dagen før, på trods af at være. Struktur - 16 objekter - forarbejder til Peter Louis-Jensen. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark.