Gyldendals leksikon om nordisk mytologi

Gyldendals leksikon om nordisk mytologi

Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Udgivet: 30-06-2009
ISBN10: 8702080303
ISBN-13: 9788702080308
Forlag: Gyldendal

Gyldendals leksikon om nordisk mytologi er en rigtig god mulighed for at blive klogere på den nordiske mytrologi. Bogen indeholder op til 850 alfabetisk ordnerede artikler, som handler om alle de mytologiske historier, personer, begivenheder, symboler og meget mere

Bag ;Gyldendals leksikon om nordisk mytologi står Finn Stefansson, og han har leveret en moderne gennemgang af mytrologien. Bogen handler også om mytologiens efterliv i form af kunstværker, litteraur og meget mere.

Med denne bog er du sikker på at lære noget nyt eller få genopfrisket gammel viden. Bogen er god som opslagsværk, men også til bare at læse i, når lysten er der.


1999 - orkan. Danmark oplevede en voldsom orkan, der siden er blevet talt meget om. Med vindstød på op til 50 m/s skete omfattende skader på bl.a. skove, og mange. riter, ritualer, På helleristninger og flere billedsten ses scener, som det er fristende at tolke som riter. Riter er knyttet sammen med myter, uden at man er i. Den Store Danske Encyklopædi er det seneste store leksikon i 22 bind (derudover 2 indeksbind), 24 bind i alt, på dansk, tidligere udgivet af Gyldendals. Freja (norrønt: Freyja) er en vigtig gudinde i den nordiske mytologi. Hun var frugtbarhedsgudinde, men blev primært opfattet som kærlighedsgud i erotisk og. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk. VELKOMMEN TIL MITT BIBLIOTEK! Kjære leser! Her vil du finne et meget omfattende kilderegister over sakprosabøker, et sylkort register over internettsteder og en. De fleste av diktene til Halldis Moren Vesaas er tradisjonelle i form og handler om kvinneliv, kjærlighet, meningen med livet, etter hvert også døden.