Hjertets måner

Hjertets måner

Sprog: Dansk
Sideantal: 138
Udgivet: 02-04-2015
ISBN10: 879332846X
ISBN-13: 9788793328464

Et skoleskift betyder, at den unge Adam stilles over for en række nye udfordringer. Den trygge barndom i det nære forstadsmiljø er fortid. Et helt nyt liv med nye kammerater og nye måder at gøre tingene på venter forude. Og Adam skal prøve at finde sig selv i alt det nye. Han er i den tilsyneladende lykkelige situation, at to af pigerne fra den nye klasse vil være kærester med ham. Hvem skal han vælge? Den smukke, men dominerende Ida Maria? Eller den mere blide og dybe Anne?En episode for en del år siden får en afgørende indflydelse på Adams fremtid, og han må gøre op med sig selv, hvor meget hans løfte betyder, når det kommer i konflikt med hans fremtidsdrømme …Uddrag af bogenSå drejede hun også Adams stol. For første gang kunne han se hjælpeløshed i hendes øjne. Og faktisk gjorde det ham glad. Hun viste tegn på menneskelighed, og det gav ham styrke. Han følte, at det var hans tur til at tage initiativet. Og han havde lyst til det. Langsomt trak han hende ind til sig, lagde sine hænder på hendes lår og hofter og førte dem videre op forbi hendes bryster, som han kun lige strejfede, inden han kyssede hende rigtigt og længe. Hans knæ skælvede, og det irriterede ham. Bare hun ikke mærkede det, tænkte han.Om forfatterenHugo Thomasen (f. 1948) er opvokset i Brøndby. Han er læreruddannet og har arbejdet som lærer en kort periode i københavnsområdet og senere en del år i Hjørring. Hjertets måner er hans første roman.Fil størrelse: 1586 KB

Forfatter: Hugo Thomasen, Titel: Hjertets måner, Pris: 127,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet 'Hjertets Måner' [1. udgave] af Hugo Thomasen - Hæftet (Bog med hæftet ryg). På dansk. Genre: Ungdomsbøger. Udgivet 11/05-2015. Vejer 233 g og måler 211 mm x. 09.08.

2010 · Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your. Et skoleskift betyder, at den unge Adam stilles over for en række nye udfordringer. Den trygge barndom i det nære forstadsmiljø er fortid. Et helt nyt liv med nye. Køb 'Hjertets måner' bog nu. Et skoleskift betyder, at den unge Adam stilles over for en række nye udfordringer. Den trygge barndom i det nære. Læs om Hjertets måner i kategorien Ungdomsbøger med ISBN nr. 9788793328327 fra forlaget mellemgaard. Et skoleskift betyder, at den unge Adam stilles over for en. Hjertets Måner bog: Et skoleskift betyder, at den unge Adam stilles over for en række nye udfordringer. Den trygge barndom i det nære forstadsmiljø e. Hjertets måner (Forfatter: Hugo Thomasen, Forlag: mellemgaard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788793328327) 'Hjertets måner' fortæller om at tackle udfordringer og hvor meget løfter betyder når det har betydning for fremtiden. Sød, let og underholdende roman. Månen er i stadig bevegelse. Den bruker bare 2 og et halvt døgn på å bevege seg gjennom et av zodiakens 12 stjernetegn,og i løpet av en måned har den passert.