Hvad er kunst?

Hvad er kunst?

Sprog: Dansk
Sideantal: 88
Udgivet: 15-12-2009
ISBN10: 8776915654
ISBN-13: 9788776915650
Forlag: Books on demand

Bogen indeholder en gemmengang af kulturens nuværende tilstand og beskriver den subjektive oplevelse af kunstproduktion og hvad kravet til en kunstner må indebære med støtte i vores nuværende viden om de hjerneprocesser der fører til bevidsthed og ånd.

Billedkunstneren Claus Ejner har funderet over, hvad kunst er.

Det er der kommet dette illustrerede essay ud af. Hvad er kunst ? Mit bud på en belysning af dette emne er disponeret under disse overskrifter, Hvad er kunst? Hvorfor bruger mennesker tid på at tolke f.

eks. et. kunst, som det kommer til. at kunst er alt, hvad der af den ene eller anden grund optræder i denne rolle inden for kunstverdenens institutioner.. Hvad skal vi med kunst? Hvad betyder kunst? Som kunstner er man tilbøjelig til at svare INGENTING med store og vrængende bogstaver på begge spørgsmål. Hvad er Kunst? Dette spørgsmål har optaget mig i over 10 år, hvor jeg har arbejdet på at etablere en referenceramme hvorfra spørgsmålet kan stilles og forsøges. Kunst er et tilsyneladende ubrugeligt fænomen uden nytteværdi, men alligevel så højt værdsat af den såkaldte dannelse, og ethvert lille fremskridt i. Du skal nu undersøge og afgøre, hvad du mener er 'god kunst'. Det kan være en god idé at danne sig en personlig mening om kunst, før man går dybere ind i. 9/3/2014 · Hør om, hvad der skal til for at få folk til at se på kunst i dag. Aarhusamtalen er en levende samtale mellem ARoS' direktør Erlend Høyersten og. 5/21/2014 · Hør, hvad kunst egentlig er for en størrelse ifølge 2.a fra Høsterkøb Skole i anledning af kulturminister Marianne Jelved lancerer sin strategien for.