Inden for murene – uden for rammerne

Inden for murene – uden for rammerne

Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Udgivet: 08-02-2013
ISBN10: 8779173497
ISBN-13: 9788779173491

Er de seneste års store skandalesager i den danske universitetsverden enkeltsager af spektakulær kaliber - eller er de i lige så høj grad et symptom på længerevarende dårligdomme i de kulturelle, ledelsesmæssige og politiske led? Formålet med denne bog er at grave et spadestik dybere i forhold til de mindre belyste aspekter af eksempelvis den meget omtalte Penkowasag, der var forsidestof i flere medier og hedt samtaleemne på universiteterne i navnlig 2011 og 2012. Bogens udvalgte temaer underkastes en kritisk analyse med henblik på at bidrage til et kvalitetsløft i dansk forskning og på landets lange videregående uddannelser, der er grundpillerne i fremtidens videnssamfund.Fil størrelse: 1067 KB

Bestil bogen Inden for murene - uden for rammerne af i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Er de seneste års store skandalesager i den danske universitetsverden enkeltsager af spektakulær kaliber - eller er de i lige så høj grad et symptom. Er de seneste års store skandalesager i den danske universitetsverden enkeltsager af spektakulær kaliber - eller er de i lige så høj grad et symptom. Inden for murene – uden for rammerne. En kritisk gennemgang af forholdene i den danske universitets- og forskerverden.

Af Claes Lautrup. Dansk e. Er de seneste års store skandalesager i den danske universitetsverden enkeltsager af spektakulær kaliber - eller er de i lige så høj grad et symptom. Titel: Inden for murene - uden for rammerne, Pris: 176,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb Inden for murene – uden for rammerne. Er de seneste års store skandalesager i den danske universitetsverden enkeltsager af spektakulær kaliber. Læs om Inden for murene - uden for rammerne (multivers Academic) - en kritisk gennemgang af forholdene i den danske universitetsog forskerverden. Udgivet. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your.

Buy Inden for murene - uden for rammerne (in Danish) by Claes Lautrup (ISBN: 9788779173330) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery.