At komme fra en søfartsnation

At komme fra en søfartsnation

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-04-2014
ISBN-13: 9788798779896

Bogen beskriver forfatterens tilgang til ’det at sejle’ ved at fortælle om Tønder havn, om oplevelser som messeopvarter i ØK, som lystsejler, som ingeniør på trawlerture og andre rejser, som turist på ture til Grønland, USA, Østersøen, vadehavet både syd og nord for grænsen samt om oplevelser af havpattedyr.

Bogen er rigt illustreret. Til sidst er anført et billedregister, en mini ord- & fakta-liste samt en liste med diverse links, så man selv kan søge på nettet og ’gå på opdagelse’ i emner der fortælles om i bogen.

Udklip fra bogen: Ude på ‘det store brølende ocean’ som andenstyrmanden plejede at sige, var der ikke så meget for en purser at gøre, så jeg kastede. Vil du spise i et gammelt fængsel? Eller vil du hellere nyde udsigten ud over den indre havn fra Café Star Ferry? Den ligger ved kajkanten i byens rå og flotte. Kronborg Slot er verdenskendt for Shakespeares tragiske drama om Hamlet. Slottet ligger i Helsingør og er oplagt til en dagsudflugt fra København. Velkommen udenfor.

Helsingør Ferieby ligger midt i et smukt grønt skovområde med en fantastisk udsigt mod Sverige, Kronborg og de mange skibe, der passerer i Øresund. Jeg ved også, at man laver portvin i Portugal; det ligger lissom i navnet som en fin huskehjælp. Jeg har tidligere skrevet om de portugisiske traditioner for både. Strækningen fra Skagen til Thyborøn var den eneste med hårdt vejr på hele turen og nogle enkelte måtte yde et lille offer til Kong Neptun. Sct. Petersborg - Leningrad. Indhold på denne side: Sct. Petersborg * * Link til Sct. Petersborg * * Leningrad 1982 * * Seværdigheder, m.v. Skift til: Dansk. Eurovision Song Contest 2014 var den 59. udgave af Eurovision Song Contest. Konkurrencen blev afholdt i København, efter at danske …