Kommunikation - for sundhedsprofessionelle

Kommunikation - for sundhedsprofessionelle

Sprog: Dansk
Sideantal: 290
Udgivet: 28-01-2015
ISBN10: 8712050202
ISBN-13: 9788712050209

Bogen belyser kommunikation som et humanistisk fag, sådan som det har relevans for sundhedsfagligt personale. De første kapitler sætter kommunikation ind i den sammenhæng og de relationer, hvor den skal foregå, nemlig sundhedsvæsenet og de relationer sundhedsprofessionelle har til patienter, pårørende og til hinanden. Teoretisk set sættes der fokus på kommunikation som dialog og teorier om konversationsanalyse, aktiv lytning og gensvarsmodeller gennemgås for at give læserne et teoretisk beredskab til at analysere kommunikationsforløb og træne egen kommunikation.De ændringer, der pågår i dagens sundhedsvæsen, stiller nye krav til de sundhedsprofessionelle og dermed også til deres kommunikative kompetencer.3. udgaven af Kommunikation - for sundhedsprofessionelle er opdateret i henhold til den udvikling, der hele tiden foregår i sundhedsvæsenet. Derudover præsenterer bogen helt nye kapitler med nye forfattere, mens andre kapitler er udgået. De nye kapitler omhandler bl.a. korttidskontakt, telemedicin og Shared Decision Making.Der er lagt vægt på, at bogens forfattere har kendskab til de sundhedsfaglige uddannelser, og at de har en akademisk og forskningsbaseret tilgang inden for de områder, de beskriver.Bogen giver grundlag for at nå de læringsmål, som gælder for faget kommunikation i de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser, og den kan udgøre en inspirationskilde i refleksionen over de kommunikationssituationer, som de sundhedsprofessionelle ønsker at blive klogere på i deres daglige arbejdssituation. Alle bogens kapitler inddrager ny national og international forskningsbaseret viden om kommunikation i sundhedsvæsenet. Bogens opbygning gør den velegnet til brug i uddannelser, der veksler mellem teori og praktik.Fil størrelse: 2731 KB

Gensvar: I Kim Jørgensens bog Kommunikation – for sundhedsprofessionelle beskriver han gensvar, som noget der kan bruges til at afdække eller forstærke. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Læs om Kommunikation - for sundhedsprofessionelle. Bogens ISBN er 9788712046899, køb den her Kommunikation - for sundhedsprofessionelle 3. udgave. Lærebogen dækker faget kommunikation på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser. Læs om Kommunikation - for sundhedsprofessionelle. Bogens ISBN er 9788712050193, køb den her Buy Kommunikation - for sundhedsprofessionelle (in Danish) by Kim Jørgensen (ISBN: 9788712046899) from Amazon's Book Store. Everyday low … Kommunikation - for sundhedsprofessionelle.

UDKOMMER 8. DECEMBER Det fremhæves i sundhedsvæsnet, at kommunikation er det redskab, der … Bogen belyser kommunikation som et humanistisk fag, sådan som det har relevans for sundhedsfagligt personale. De første kapitler sætter kommunikation ind i den. Køb Kommunikation - for sundhedsprofessionelle. Bogen belyser kommunikation som et humanistisk fag, sådan som det har relevans for sundhedsfagligt personale. De. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get.