Krise og udvikling

Krise og udvikling

Sprog: Dansk
Sideantal: 227
Udgivet: 28-08-2007
ISBN10: 8741250370
ISBN-13: 9788741250373
Forlag: Hans Reitzels

Alle mennesker kommer ud for en eller flere kriser i løbet af deres liv. En krise er i korte træk en psykisk reaktion på noget, man bliver udsat for, som man af en eller anden grund har svært ved at forlige sig med. Kriser inddeles i flere forskellige former og ligeledes er der forskellige måder, at reagere på kriser på. I Krise og udvikling giver Johan Cullberg dig indblik i de forskellige kriser, som man kan møde i sit liv.

Krise og udvikling henvender sig primært til alle, de arbejder med behandling af mennesker, men kan også være relevant for de, der har brug for at øge forståelsen af dem selv.
Hvad er en psykisk krise og hvem får det. Få hjælp til at navigere igennem krisen, og kom styrket ud på den anden side. Læs om Krise og udvikling. Bogen fås også som eller Brugt bog.

Bogens ISBN er 9788741250373, køb den her Psykoterapeut Annemette Skriver kan udforme et terapeutisk forløb, der kan hjælpe til at rumme og få bearbejdet svære oplevelser og begivenheder i livet. Vores liv består på sin vis af en lang række psykiske kriser – det kan være sygdom og død eller livskriser såsom pubertet og pensionsalder. Get this from a library! Krise og udvikling : en psykoanalytisk og socialpsykiatrisk studie. [Johan Cullberg] Krise - Udvikling, Holbæk. 58 likes. Familie-og parterapi. Individuel terapi og rådgivning. Individuel-og gruppe supervision Krise, forandring og udvikling Depression En folkesygdom 200.000 dansker er ramt mest kvinder Typer Følgesygdomme: Angst stress Udvikling Kernesymptomer: Krise og udvikling er titlen på en bog af psykiater Johan Cullberg gav ud for første gang 1975. Udtrykket 'Krise og udvikling' i dag er blevet noget af. o Behovet for hjælp ses ved ængstelse, nedtrykthed, søvnbesvær, spiritusproblemer el-ler fysiske sygdomme.