Kunsten at flygte

Kunsten at flygte

Sprog: Dansk
Sideantal: 190
Udgivet: 29-01-2014
ISBN10: 8792845916
ISBN-13: 9788792845917
Forlag: Hr. Ferdinand

Gunnar Widforss var en svensk-amerikansk akvarel- og fyrretræsmaler - ukendt i Sverige, men berømt i USA. I bogen Kunsten at flygte går forfatteren, samleren og forskeren Frederik Sjöberg bag om malerens spændende, fortryllende og rodløse liv. Forfatteren har taget udgangspunkt i breve og interviews med Widforss og har dermed skabt en sanselig og usædvanlig bog om naturreservater, klimaændringer, puslespil og ja, tyggegummi!

Med Kunsten at flygte tager Sjöberg læseren med på en rejse til Gunnar Widforss univers. På rejsen tages vi med ud på ture til fremmede lande og ældre tider, men lige meget hvor læseren tages med hen, smitter Sjöbergs særlige sans for omverdenen af.


Køb Kunsten at flygte. Hvad har den amerikanske besættelse af puslespil under depressionen i 20’erne, tyggegummimagnaten Wrigley og ideen om at … “Kunsten at flygte er en vidunderlig bog: kapriciøst underfundig… skånselsløst velskreven og skødesløst velkomponeret… ustyrlig morsom.” – INFORMATION Kunsten at flygte has 66 ratings and 13 reviews. Matteo said: Storia di un Collezionista di PaesaggiVideorecensione + Intervista: https://youtu.be/_Rvz. Written by Fredrik Sjöberg, narrated by Jesper Borup. Download and keep this book for Free with a 30 day Trial. Sagt om'Kunsten at flygte': 'Jeg frydes og siger, at hvor er det godt, forfriskende og underholdende, at en forfatter tør skrive, som han tænker.' Læs om Kunsten at flygte. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788792845917, køb den her Forfatter: Fredrik Sjöberg, Titel: Kunsten at flygte, Pris: 232,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet At flygte er at sejre, som du ved. Ved at flygte bevarer man kærligheden og skaber et minde. Man ofrer alt for kærligheden og alt hvad man har at ofre, er. Køb 'Kunsten at flygte' bog nu. Hvad har den amerikanske besættelse af puslespil under depressionen i 20’erne, tyggegummimagnaten Wrigley og ideen om. Hvad har den amerikanske besættelse af puslespil under depressionen i 20’erne, tyggegummimagnaten Wrigley og ideen om at bruge kameltropper i USA med hinande.