Kunsten at skifte spor

Kunsten at skifte spor

Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Udgivet: 14-09-2015
ISBN10: 8771590668
ISBN-13: 9788771590661

Flere og flere oplever, at de har brug for nye udfordringer i disse år, hvor arbejdsmarkedet forandrer sig med stor hast. Mange mangler dog mod til at rykke på mulighederne. Er du en af dem, så læs denne bog og få masser af inspiration til at gå på opdagelse efter et anderledes og rigere arbejdsliv. Med udgangspunkt i personlige erfaringer og i spændende interviews guider forfatterne dig til, hvordan du i stedet for at dyrke krisen og begrænsningerne kan slå ind på en ny bane og finde større trivsel. En række kvinder, der allerede har taget springet ud i at skifte kurs, fortæller åbent om de erkendelser, udfordringer og glæder, de stødte på undervejs. Desuden præsenteres du for nye værktøjer fra positiv psykologi og styrkebaseret udvikling. De kan hjælpe dig til at indkredse dine personlige styrker og vise dig, hvordan du bruger styrkerne som kompas på rejsen mod en ny karriere.Fil størrelse: 2905 KB

Læs om Kunsten at skifte spor - genopfind dit arbejdsliv. Udgivet af People´sPress. Bogens ISBN er 9788771590654, køb den her Er dit arbejdsliv gået på automatpilot, og går du rundt med en uforløst drøm om at skifte spor? Så er du ikke alene. Ny bog giver inspiration til at. De få undtagelser fra reglen om at blive ved sin læst er gode at få forstand af Da forfatteren og foredragsholderen Niels Højlund for nylig døde. Er dit arbejdsliv gået på automatpilot og går du rundt med en uforløst drøm om at skifte spor i karrieren? KUNSTEN AT SKIFTE SPOR – GENOPFIND DIT ARBEJDSLIV !! Ulla Schade & Birgitte Bartholdy Er dit arbejdsliv gået på automatpilot og går du rundt med en. kunsten at skifte spor Download kunsten at skifte spor or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get kunsten at skifte spor book now. Køb Kunsten at skifte spor - E-bog her. Kunsten at skifte spor - E-bog af Ulla Schade, Birgitte Bartholdy. Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Forfatter: Birgitte Bartholdy, Titel: Kunsten at skifte spor, Pris: 167,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb Kunsten at skifte spor. Flere og flere oplever, at de har brug for nye udfordringer i disse år, hvor arbejdsmarkedet forandrer sig med stor.

Kunsten at skifte spor: genopfind dit arbejdsliv (Forlag: People'sPress, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788771590654)