Læs på!. Grundbog

Læs på!. Grundbog

Sprog: Dansk
Sideantal: 89
Udgivet: 14-12-2001
ISBN10: 8777047885
ISBN-13: 9788777047886
Forlag: Dansklærerforeningen

Læs på! - Grundbog er skrevet af Hanne Fabrin, Lissie Munk-Jensen og Birthe Post.

Læs på! er et materiale til de ældste klassers læsetræning og består af en grundbog, en tekstbog og en logbog til eleven.

Denne grundbog indeholder introduktioner og aktiviteter til forskellige læseteknikker og læseforståelse, bl.a. hastighedstræning, skimming og notatteknik.
Mobning på arbejdspladsen - årsager og løsninger ”På et tidspunkt havde jeg det sådan, at når jeg gik ind ad døren, så følte jeg det som om jeg. Velkommen til KOSMOS. På dette website har du adgang til KOSMOS i-bøgerne, hvor du bl.a. finder link til følgende digitale resurser: Videoklip af eksemplariske. Den dækker læreplanernes kernestof for de gymnasiale uddannelser på C-niveau. Et supplerende kapitel om Mikrobiologi ligger frit tilgængeligt på hjemmesiden. ”Strategisk sundhed på arbejdspladsen” – Mads Andreasen er en af forfatterne til denne nye danske grundbog, som gennem konkrete modeller og praktiske eksempler. Ny grundbog til A-niveau tilpasset nye læreplaner.. Køn og ligestilling. Køn er et populært og debatskabende tema, der kan bruges som. Hvad er en i-bog? En i-bog er en digital udgave af en bog, som kan læses på en computer eller en tablet, fx en iPad. Du kan læse i-bogen overalt, hvor der er. Dåbsoplæring Læs samlet oplæg om forberedelse, struktur, andagt, salmer, bøn, spisepauser. fyldt med gode ideer. Kolorit giver forslag til, hvordan nye faglige begreber og metoder introduceres, så eleverne er aktive i udviklingen og forståelsen af dem. Opgaver og øvelser på. Kultur i forskellige former. Der findes utallige måder at anvende ordet på, og det er nok et af de mest bøjelige begreber i sproget. Vi kan imidlertid skelne. Lærere kan hente eksempler på forløb og inspiration i Materialet i undervisningen, som ligger under Til ajourPlus-lærere øverst på siden.