Læsning 1 (Guldbjerget, nr. 1)

Læsning 1 (Guldbjerget, nr. 1)

Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Udgivet: 24-02-2015
ISBN10: 8793322003
ISBN-13: 9788793322004

E-bøgerne er systematiserede, så delområderne kommer i den rækkefølge de skal læres. Opgaverne er utraditionelle og alle sanser kommer i spil, når I arbejder. Når børnene 'bare' leger og glemmer, at de lærer, er alle teorier om god læring opfyldt. Kroppen støtter hukommelsen og mange børn husker bedre med kroppen. Guldbjergserien er udarbejdet af idérige, erfarne folkeskolelærere fra Time2learn. I Time2learn underviser vi hver dag børn og unge, og vejleder deres forældre til at fortsætte arbejdet derhjemme. I samarbejde med forældre og børn er alle de bedste lege, spil og opgaver udvalgt til Guldbjergserien.I skal forestille jer, at børnene skal bestige et læringsbjerg. Nogle dage er det en smuk tur, der giver overskud, - andre gange er det hårdt arbejde, der tapper al energi. Nogle gange kommer de langt på kort tid, andre gange er der brug for en basecamp-pause, hvor de samler kræfter ved at træne det, de allerede kan - for så at tage fat igen og komme over det, der drillede.Når børnene står på toppen af bjerget, får de den dejlige fornemmelse, det er at have kæmpet for noget og overvundet det. Og mon ikke det giver 'blod på tanden' til at bestige nye læringsguldbjerge?Denne serie E-bøger hjælper jer til at give børnene denne oplevelse.Fil størrelse: 26113 KB

Læs om Læsning 1 (Guldbjerget, nr. 1) - Hvad man skal lære hvornår. Udgivet af Time2Learn Products. E-bogens ISBN er 9788793322004, køb den her En e-bog målrettet lærere, pædagoger og forældre/lektiehjælpere til børn på 1.- 2. klasses niveau i læsning. Brug bogen som supplement i undervisningen i. Læsning 1 (Guldbjerget, nr. 1) af Pernille Brinch; E-bog, PDF Sprog: Dansk. E-bøgerne er systematiserede, så delområderne kommer i den rækkefølge. Stavning 1 - Guldbjerget. relaterer fortrinsvis til Kompetenceområderne Læsning og. kan opfyldes gennem Guldbjergets dansk e-bøger nr.1. Download (0. Køb Læsning 1. E-bøgerne er systematiserede, så delområderne kommer i den rækkefølge de skal læres. Opgaverne er utraditionelle og alle sanser kommer i. Kurset tager udgangspunkt i vores e-bogsserie Guldbjerget.. Læsning 1, Stavning 1 og. Få et gratis eksemplar på vores stand nr. 69 og på Læringsmessen den 3. Den nye serie af E-bøger hedder Guldbjerget.. Læsning 1, Stavning 1 og. Få et gratis eksemplar på vores stand nr. 69 og på Læringsmessen den 3. Køb og læs gratis uddrag på alle e-bøger fra Guldbjerget..

Læsning 1 Pernille Brinch DKK 104. Læs Mere. Ønsk Uddrag. Bestsellers Den evige ild. Guldbjerget (1) Forlag. Time2Learn Products. Nr.

i serien : L1.

ISBN-13. E-bogen Læsning 1 er et læsetræningsmateriale målrettet forældre og lærere til. Befolkningstallet i San Francisco eksploderede fra måske 1.000. ('guldbjerget'), det navn som Californien fik på. Yderligere læsning.

Burchell, Robert.