Leg og lær

Leg og lær

Sprog: Dansk
Sideantal: 12
Udgivet: 12-02-2016
ISBN10: 877170826X
ISBN-13: 9788771708264

Serien LEG OG LÆR er udarbejdet som en del af projektet Økologi i børnehøjde, i Det økologiske Inspirationshus på Frederiksberg. Projektet var delvist finansieret af Velux Fonden.Projektet udviklede børns handlekompetence omkring økologi og bæredygtighed, og var særligt målrettet 0. – 4. klassetrin, og undervisningen i faget Natur og Teknologi, hvortil de var godkendt af Undervisningsministeriet.Med sit innovative, særlige didaktiske design, var projektet en stor succes.Læringshæfterne i serien LEG OG LÆR følger op på idéerne i projektet, og er med til at forankre disse, men kan også benyttes som selvstændigt undervisningsmateriale til de enkelte emner.Fil størrelse: 771 KB

Prisvindende portal, der med høj pædagogisk faglighed samt film, lyd, billeder og tekst støtter læring gennem leg til de 0-6-årige. Prøv gratis i 30 dage. På denne side finder du videoer, quizzer, test, ordmuseum og øvelser som lige passer til en pause. Legetøj, udviklende, anderledes, udfordrende og prisvindende. Vi vil mere, fokus på det kreative, få hjernen i gang, fordybelse og bevægelse ind i legen.

Lær og Leg er gagnvirkur kennsluvefur fyrir byrjendur í dönsku. Vefurinn samanstendur af gagnvirkum verkefnum, hlustunaræfingum og síðast en ekki síst bók. Leg og lær. 54 likes. Dette er en side for alle der har interesse i børn og deres måde at lege og lære på. Gaming og leg; Shop og lær Åbn menu Luk menu.

Mac iPad iPhone Watch TV Music iTunes iPod touch Tilbehør Gavekort Apple Store 6/3/2012 · Endnu en slags walkthrou LOL Undskyld for de små lydløse øjeblikke, min mormorblev ved med at snakke. Se del 2 Her: http://youtu.be/f1s3vIbq_uU ABC Leg har specialiseret sig i pædagogisk legetøj som gør læring til en leg, fordi alle børn lærer bedst hvis de synes det er sjovt. Prisvindende portal, der med høj pædagogisk faglighed samt film, lyd, billeder og tekst støtter læring gennem leg til de 0-6-årige. Prøv gratis i 30 dage. 1/12/2013 · Letar fortfarande efter spelet på svenska.

Tills vidare gav detta mig en riktig nostalgikick. Tänkte lägga ut hela i en video, men Youtube tycker inte.