Lev Let og Grønt

Lev Let og Grønt

Sprog: Dansk
Udgivet: 06-06-2014
ISBN-13: 9788799587148

Lev Let og Grønt er en ny grøn slankebog, som både gør det let at smide kiloene og giver dig en veritabel indsprøjtning med vitaminer og mineraler. Du får både mere energi, en sund tarmflora – og en smuk hud, som lettere trækker sig sammen i takt med vægttabet.En smuk hud skabes indefra med en kost rig på vitaminer og mineraler. Og næsten alle vitaminer og mineraler medvirker til at holde huden ung og spændstig. F.eks. modvirker A-vitamin tør hud og rynkedannelse og beskytter mod solskader. B-vitamin modvirker også tør hud samt rødme og irritation. C-vitamin er helt nødvendig for dannelsen af collagen, som er det byggestof, der gør huden elastisk og dermed fastere. Desuden regulerer C-vitaminer talgproduktionen, så huden ikke tørrer ud og modvirker blodsprængninger. E-vitamin forebygger tør hud, og leverpletter. Mange mineraler er ligeledes vigtige for en smuk og elastisk hud.Med Lev Let og Grønt får du et 14-dages tilrettelagt program med 28 retter, der er lette at lave. Holder du dig til de lækre retter, taber du dig helt automatisk. Retterne er skabt af Sarah Lonsdale Arnold, som er vegetar og har en særligt flair for at sammensætte råvarer, som både smagsmæssigt og visuelt klæder hinanden.Bogen indeholder desuden et teoretisk afsnit, hvor helsejournalist og slankeekspert Helena Møller fortæller, hvordan du taber dig mest effektivt. Der indgår protein i alle hovedmåltider, fordi proteiner giver en god mæthedsfølelse og et effektivt stofskifte. Og der er kun brugt råvarer med ”langsomme” kulhydrater, så kroppen ikke danner for meget insulin. Insulin får nemlig kroppen til lettere at lagre fedt.Efter de første 14 dage er det let selv at sammensætte lækre slankemenuer, og som støtte rummer bogen både en udførlig kalorietabel og en liste over det glykæmiske indeks i fødevarerne.„Lev Let og Grønt” er smukt illustreret af fotograf Choki Lindberg, der er uddannet i både Amsterdam, New York og København.

Volumen kurv/vogn i metalhulplade Solid og tung konstruktion i metal. Farve: grå eller hvid. Bundplade i hvid melamin, 2 positioner i 21,5 cm afstand Stort udvalg af konfektionsstativer og andre gulvstativer til din butik. Kvalitets stativer til discount priser. Lægges evt. i dekorationer pynt med fjer og æg. Foto viser to kranse. Du får en krans for. 2,75 kr.

Kjøp spennende strikkemønster og last direkte ned til ditt nettbrett eller pc.

Her finner du alle Jorids populære strikkemønstre på ett sted. Sund og hurtig mad på 15 minutter Serveret af sunde og helsefremmende kogebogsforfattere. Jeg har inviteret nogle af danmarks sunde forfattere, til at … Få overblik i junglen af slankekure. Her finder du slankende madplaner, opskrifter og gode råd til effektive slankekure. og toilet på entreplan i huset, er blevet byttet gulv i stuen, til parkettgulv og i tv-rum er det klickgulv. Leder du efter måltidskasser? En måltidskasse gør din hverdag nemmere og du får ny inspiration til din aftensmad. Få økologiske varer bragt til din dør! Vil give dig og din krop ny velvære, hjælp kroppen godt i gang med at bryde usunde vaner og mønstre. Beginner Diet er skabt til dig der vil sætte ekstra skub i. Sunde børn Sunde børn 2017 er til jer, der lige er blevet forældre. Den indeholder Sundhedsstyrelsens råd og anbefalinger om det lille barns behov og udvikling.