Lige Så Forskellig Som Mig

Lige Så Forskellig Som Mig

Sprog: Dansk
Sideantal: 286
Udgivet: 31-01-2014
ISBN10: 8771324968
ISBN-13: 9788771324969

At elske sin næste... Har du nogensinde drømt en dristig drøm om hvad der kunne ske, hvis vi levede efter Jesu ord om at elske sin næste som sig selv? Prøv at tænke den tanke til ende. Er det ikke blot en umulig drøm? ... som sig selv Men her kommer så en sand historie, hvor det ikke længere bare er en drøm, men virkelighed. Dette er en historie så utrolig, at selv ikke den dristigste forfatter ville finde på at skrive den. Plottet Se for dig en fattig, hjemløs dagdriver med baggrund som bomuldsplukker i det sydlige USA, uden skolegang og med et liv under slavelignende forhold. Han møder en meget velhavende kunsthandler, som er vandt til at færdes i de finere lag - samt en kvinde med tro, rygrad og en stædig drøm. Kaldet Denver Moore og Ron Hall bliver på forunderlig vis ført sammen via Rons kone, Deborah. Deborah fortæller sin mand, at Gud har kaldet hende til at elske de udstødte og hjemløse. Ron føler absolut ikke det samme, men af kærlighed til sin kone, går han med hende til et center for hjemløse en gang om ugen. Dette center ligger i et meget tungt belastet område af byen, og der er forfærdelige forhold for beboerne. Efter en tid møder Deborah og Ron manden Denver og deres liv bliver knyttet sammen på forunderlig vis som kun Gud kan gøre. Et venskab begynder Der opstår ligeså langsomt et stærkt venskab imellem dem. Denver opdager en ny verden, han ikke anede eksisterede. På samme måde får Ron indblik i en verden han nok havde hørt om, men ikke kunne drømme om at befinde sig ind i. En beretning som giver tro og håb Ron og Denver fortæller på skift sin del af historien som de nu engang oplever begivenhederne. Det gør fortællingen særlig interessant når to så forskellige personligheder fortæller. Selv om bogen er meget barsk til tider, er den en betagende beretning om Guds kærlighed. En beretning, som giver tro og håb. En kvindes kærlighed Historien gør dybt indtryk. Her har du mulighed for at følge to vidt forskellige menneskers udvikling og forandring båret frem af en gudhengiven kvindes kærlighed. Dog er det ikke bare disse menneskers forandring vi følger, men også hvad der sker med samfundet omkring. Deborahs kærlighed og udholdenhed til samfundets stedbørn forvandler en hel bydel og får indflydelse på lovgivningen i Texas og senere på lovgivning mange andre steder i USA. Der er meget langt mellem bøger som denne. Den er så gribende og så opmuntrende, at den burde læses af alle, der har med mennesker at gøre.Fil størrelse: 1406 KB

Lige Så Forskellig Som Mig Anbefalinger Denne bog er mere end en samling erindringer – den anskueliggør den eneste livsholdning, der kan løse de problemer, vores. Læs om e-bogen Lige Så Forskellig Som Mig eller køb den hos Liveboox.

com. E-bogens ISBN er 9788771324969 Fantastisk autentisk beretning om en rig og en fattig mand, hvis veje mødes Se kort præsentationsvideo (Engelsk):. Læs om Lige Så Forskellig Som Mig - En nutidig slave, en international kunsthandler og den utrolige historie, som bandt dem sammen. Udgivet af Scandinavia A/S. E.

Lige Så Forskellig Som Mig bog: – - en nutidig slave, en international kunsthandler og den utrolige kvinde, som bandt dem sammenEn sand historie så u. Køb Lige Så Forskellig Som Mig - E-bog her. Lige Så Forskellig Som Mig - E-bog af Ron Hall, Denver Moore. Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e. Lige så forskellig som mig (Forlag: Scandinavia, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788771324471) Forfatter: Ron Hall, Titel: Lige så forskellig som mig, Pris: 157,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hardback Læs om Lige så forskellig som mig - en nutidig slave, en international kunsthandler og den utrolige kvinde, som bandt dem sammen. Udgivet af Scandinavia A/S. Bogens. Lige Så Forskellig Som Mig: En nutidig slave, en international kunsthandler og (Forfatter: Ron Hall, Forlag: Scandinavia A/S, Format: epub, Type: e-bog, ISBN.