Livet opleves indefra og ud. De 3 principper

Livet opleves indefra og ud. De 3 principper

Sprog: Dansk
Udgivet: 28-05-2014
ISBN10: 8702166569
ISBN-13: 9788702166569

Livet opleves indefra og ud ændrer, hvordan vi kigger på tingene. Den gør det uden løftede pegefingre i en fascinerende samtale med læseren om hvordan vi oplever virkeligheden. Vi har vænnet os til at søge vores behov dækket i verden uden for os selv og problemer i den forbindelse er årsag til hårdt slid, men også ubehagelige tilstande som frustrationer og stress. Men den verden, vi ser derude, spejler blot vores tanker om den. Vi ser den ikke, som den er. Vi ser vores egne tanker om den. Så en hvilken som helst frustration er ikke feedback om en situation, men feedback om en ubehagelig tanke.Og hvad skal man så gøre? Ingenting. Det er selve vores forsøg på at gøre noget, der fjerner os fra det, vi søger. Vi er allerede, som vi skal være. Uden stressede tanker er der en naturlig væren – en dyb følelse af at være til stede – en glæde, som er uafhængig af ydre forhold. Alle mennesker har haft glimt af denne tilstand og der kommer flere af dem, mens man læser.

 Fil størrelse: 845 KB

ID Integral Coach Uddannelse. En af Danmarks bedste coachuddannelser. Tag en ID Integral Coach Uddannelse og gør en forskel. Vil du skifte karriere eller få mere ud. Marcus Tullius Cicero (født 3. januar 106 f.v.t. 0 Arpino, død 7. december 43 f.v.t. i Formia) var romersk politiker, retoriker, jurist og skribent. Al samtale og arbejde med kroppen er udviklende for personligheden.

Den kropslige og følelsesmæssige intelligens giver ved samarbejde en højere grad af nærvær. Forskellen mellem professionelle fotografer og nybegynder er mange. Det kan være udstyret, mængden af objektiver eller erfaring til at se et godt motiv.

Der er i tidens løb sagt og skrevet en masse kloge og lærerige ord om det at være menne-ske - kortere eller længere sentenser, som afspejler sund fornuft. William Abrahamsen, Kathrine Storm m.fl. Generation kan selv - UDSOLGT Pris: kr. Hvad er en ungdomsgeneration? Og hvordan ser den nuværende generation af unge ud? 13.11 2017 - GODT NYT VEDR. REBILDKLINIKKEN. Det ser ud til, at der nu virkelig begynder at ske noget positivt i forhold til Specialklinikken i Rebild. Vi starter fra Fæstningen i Korsør. Bussen er næsten fyldt op. Der er navneopråb og kollekten er gået i gang. Vi skal nemlig selv betale for turen, selv om.