Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus

Sprog: Dansk
Udgivet: 17-04-2017
ISBN10: 8702216442
ISBN-13: 9788702216448

Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet - det er det billede, psykologen John Gray bruger som udgangspunkt for at fortælle om de væsentligste forskelle mellem de to køn, bl.a:

Mænd kommer med løsninger og underkender følelser, når kvinder har brug for forståelse. Kvinder kommer uopfordret med gode råd, når mænd vil klare ærterne selv.

Mænd trækker sig ind i sig selv, når de har problemer, hvorimod kvinder har behov for at snakke om dem.

Mænd og kvinder misforstår nemt hinanden, fordi de taler vidt forskellige sprog.

Mænd vil gerne føle, der er brug for dem. Kvinder vil føle sig elsket.

Mænd og kvinder giver den slags kærlighed, som de selv har brug for.

Forfatteren fortæller, hvad man kan gøre for at modvirke forskellene i de to køns måder at kommunikere på, og hvordan man tackler forskelle i følelsesmæssige behov. Han forklarer også, hvorfor vi kan skændes, så det brager, netop når vi er mest forelskede.

John Gray er amerikansk psykolog og ægteskabsrådgiver.Fil størrelse: 357 KB

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus er en bog skrevet af John Gray (dansk udgave fra 1992, USA 1992). Den er en selvhjælpsbog, der tilbyder en række. 1. Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus: Husk forskellene: Vi går fejlagtigt ud fra, at hvis vor partner elsker os, så vil hun eller han reagere og opføre sig. 25.11.2006 · John Gray er et internationalt fænomen.

Han har opfundet tesen om at kvinder og mænd er så forskellige, at de lige så godt kunne komme fra forskellige. Læs om Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus - to køn, to sprog, to verdener sådan når I hinanden. Udgivet af Borgen. Bogen fås også som eller Brugt bog. Køb 'Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus' bog nu. Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet - det er det billede, psykologen John Gray bruger. STEMMER AF SØLV er journalist Laura Engstrøms egen fortælling om de år, hvor hun gik fra at være skeptiker af natur til at åbne sit hjerte og sit sind for,. Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus er blevet en bestseller i hele verden. Han har bl.

a. også skrevet Mars begærer Venus, Venus elsker Mars;. Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet - det er det billede, psykologen John Gray bruger som udgangspunkt for at fortælle om de væsentligste forskelle mellem. 13.10.2011 · Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet. Der er nemlig væsentligste forskelle mellem de to køn. Mænd kommer med løsninger og underkender følelser. Søndag aften er i disse uger lig med »Broen«-sening hjemme hos mig, og det har endnu en gang fået mig til at tænke på det næsten påståelige brud med.