Mærk Gud

Mærk Gud

Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Udgivet: 23-08-2013
ISBN10: 8774671286
ISBN-13: 9788774671282
Forlag: Kristeligt dagblads forlag

”Jeg vil hævde, at alle mærker Gud. Selvom langt fra alle vil forbinde det, de mærker, med Gud,” skriver Henrik Højlund i MÆRK GUD og fortæller om de erfaringer, som mennesker til alle tider har gjort sig med Gud. For han er ikke en fjern størrelse eller et abstrakt begreb, men dybt nærværende i menneskers liv. Det handler dybest set om at mærke efter!

MÆRK GUD bygger på den visdom, som gennem århundrederne har lejret sig hos mennesker, der mærkede Gud – lige fra de afsondrede ørkenfædre i 300-tallet, over Luthers og Kierkegaards tanker om Guds nåde og kærlighed til i dag, hvor vi i tilværelsens sprækker kan få lov at mærke Gud.

Med dyb indsigt og erfaring viser forfatteren, hvordan vi også i dag kan få lov at mærke Gud. Om det er i sjælens mørke nat eller i livets lykkeligste øjeblikke, ja, så kan Gud mærkes.

MÆRK GUD er varm og vis, dyb og kraftfuld, klar tale til enhver, der ønsker at mærke Gud.


2/2/2016 · Mærk Gud - Henrik Højlund Vidnesbyrd.

dk. Loading. Unsubscribe from Vidnesbyrd.dk? Cancel Unsubscribe. Working. Subscribe Subscribed Unsubscribe. Mærk Gud er en bemærkelsesværdig bog i en vigtig genre, der dog rummer visse problemer Vi længes efter at mærke Gud, fordi Gud findes, skriver Henrik Højlund i sin indfølte, ærlige og konkrete bog om kristendommens inderside spiritualiteten. 8/24/2011 · 'Gud er Kærlighed - og det er det bedste billede vi kan have af Gud.' 1. Johannesbrev 4:8-10 som siger: 'Den, der ikke elsker, kender ikke Gud, for Gud er. Mærk Gud has 3 ratings and 1 review.

Lasse said: En fin lille bog om kristendom. Lykkes godt med sit hovedærinde at tale til den almindelige dansker om t. fortvivle over ikke at kunne adlyde. Gud gøres til en følelse, der skal dække individuelle behov for selvudvikling«. Hvis Gud er en »følelse, der skal dække. MÆRK GUD viser, hvordan mennesker til alle tider har gjort sig erfaringer med Gud. Både med hans nærvær og hans fravær. Det bringer enhver, der føler sig. Af Henrik Højlund ”Vi længes efter at mærke Gud, fordi Gud findes,” skriver Henrik Højlund i sin indfølte, ærlige og konkrete bog om kristendommens. ”Jeg vil hævde, at alle mærker Gud. Selvom langt fra alle vil forbinde det, de mærker, med Gud,” skriver Henrik Højlund i MÆRK GUD og fortæller om de. Læs om Mærk Gud. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788774671282, køb den her