Magnus tisser i sengen

Magnus tisser i sengen

Sprog: Dansk
Sideantal: 28
Udgivet: 13-01-2012
ISBN10: 8770907951
ISBN-13: 9788770907958

Magnus tisser i sengen af Ulrik T. Skafte er en informativ billedbog, som tegner et hverdagsbillede af et problem, der gælder for 50.000 børn i alderen 6-7 år. Det svarer til, at der er to børn i hver 1. klasse i Danmark, der tisser i sengen om natten.Magnus har en hemmelighed, som han er lidt flov over. Han tisser i sengen om natten. Han kan ikke gøre for det. Lige meget, hvad han gør, så sker det gang på gang, at han vågner i en seng, der er våd og kold. Det er ikke rart. Og så er det lidt flovt.Af samme grund vil Magnus ikke med sine venner hjem. Tænk, hvis han tisser i sengen! Det ville da være forfærdeligt pinligt. Men en dag køber hans mor nogle pyjamasbukser til ham, der gør, at han kan ligge tør i sengen. Ingen vil opdage noget. Med bukserne i tasken drager han for første gang ud for at sove hos sin bedste ven, men der sker noget uventet!Denne bog handler om sengevædning eller ufrivillig natlig vandladning, som det også kaldes. På de sidste sider i bogen kan forældre og lærere finde en masse gode baggrundsinformationer om emnet. ”Magnus tisser i sengen” er den 9. titel i ”Lille Kloge Bi”-serien fra Turbineforlaget. Hver bog i serien tager et seriøst og aktuelt emne op og gør det tilgængeligt for børn ved hjælp af den gode historie og de flotte illustrationer. Bagerst i hver bog er der et par sider, der er forbeholdt forældre, pædagoger, lærer eller andre voksne.Fil størrelse: 2023 KB

Her finder du en download version af bogen om Magnus, som er vådligger.

Læs om Magnus tisser i sengen. E-bogens ISBN er 9788770907958, køb den her Magnus tisser i sengen af Ulrik T. Skafte er en informativ billedbog, som tegner et hverdagsbillede af et problem, der gælder for 50.

000 børn i alderen 6-7 år. Det. Books Advanced Search Best Sellers Top New Releases Deals in Books School Books Textbooks Books Outlet Children's Books Calendars & Diaries Magnus tisser i sengen af Ulrik T. Skafte er en informativ billedbog, som tegner et hverdagsbillede af et problem, der gælder for 50.000 børn i alderen 6-7 år. Det. Billedbog.

Magnus har en hemmelighed. Han tisser i sengen om natten. Mikkel vil gerne have at Magnus skal med ham hjem og sove. Men Magnus tør ikke. 18/09/2015 · Vimse tisser i Magnus seng Noah Lindegaard. Loading. Kim tisser i en eller andens gummistøvler.. nogle gange tisser jeg i sengen - Duration:. Magnus tisser i sengen. Eksterne links. Regelmæssig sengevædning. Regelmæssig sengevædning. Sådan taler du med dit barn om sengevædning. Hvad kan du gøre. Magnus tisser i sengen af Ulrik T. Skafte er en informativ billedbog, som tegner et hverdagsbillede af et problem, der gælder for 50.000 børn i alderen 6-7 år. Magnus tisser i sengen Illustratör/Fotograf Birgitte Frier Stewart. Magnus kissar i sängen varje natt, därför besöker mamma och Magnus doktorn.