Magt og forandring i socialt arbejde

Magt og forandring i socialt arbejde

Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Udgivet: 20-11-2007
ISBN10: 8750039490
ISBN-13: 9788750039495
Forlag: Akademisk Forlag

Magt og forandring i socialt arbejde er en prægtig lærebog om de problematikker man især oplever i socialt arbejde.

I socialt arbejde har man med mennesker og særlige problemer at gøre, og derfor kan det være svært at løse de problemer, der måtte opstå. Med det som udgangspunkt analyserer Magt og forandring i socialt arbejde de gængse problematikker ved socialt arbejde, og giver bud på hvordan det sociale arbejde kan løse dem.

Bogen har fokus på magt, forandring, empati og rimmelighed, og den er især henvendt til studerende, men også alle praktikere der foretager et socialpædagogisk arbejde i hverdagen.


Og Oliver beskriver formålet med socialt arbejde som ”no longer one of adjusting individuals to personal disasters but rather helping them to locate the personal. Artiklen 'Socialt inkluderende praksisanalyse' er forfattet af Carsten Pedersen og kan frit læses på omsigt.dk LEAD – enter next level er først og fremmest et fagligt hus, som er optaget af, at vi og andre gør det rigtige, så ledelse styrkes, og organisationer udvikles. Kønsroller, velfærd og familietyper Mange velfærdsstater har haft som et fremtrædende mål at skabe lighed mellem kønnene. I Danmark er der ifølge statistikken ca. 50.000 sindssyge personer. Men hvad vil det sige at være sindssyg? Hvem behandler vi som sindssyge, hvordan behandler vi. Sigtet med psykoterapi er at hele de følelsesmæssige sår den enkelte har – og få skabt en struktur og retning i livet, som skaber balance og giver mening, i. Norman Fairclough arbejder med diskursanalyse, sprog og magt. Karma: Vi former vore liv, som en pottemager former leret. Karma - et begreb i buddhismen - kan siges være en psykisk ækvivalent til Newtons teori om aktion og. RÆSON er det totalt uafhængige magasin om dansk og international politik – skrevet af eksperter, journalister og politikere. På nettet siden 2002 og i 2007. Med konflikten i Ukraine og Ruslands annektering af Krim-halvøen har spørgsmålet om den uforudsigelige nabo, Rusland, igen vil rette sit blik mod Georgien som i.