Medier og samfund

Medier og samfund

Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Udgivet: 24-09-2013
ISBN10: 8759317264
ISBN-13: 9788759317266
Forlag: Samfundsliteratur

Lærebogen Medier og samfund introducerer den studerende for den sammenviklede masse medier og samfund udgør i vores tid. Medier såsom tv, radio, aviser, internettet og mobiltelefoner er efterhånden en uadskillelig del af politik og økonomi, kultur og hverdag.

Medier og samfund er især henvendt til studerende på grundkurser om medier ved universiteter, seminarer og højskoler. Bogens fremstilling af moderne medier og pågældende mediers impakt på samfundet kan samtidig benyttes som opslagsværk for alle, der arbejder med medier og bruger dem i dagligdagen.


Arbejder inden for seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder samt oplysning. Tidsskrift for Læring og Medier. Læring og Medier (LOM) er et elektronisk tidsskrift om anvendelse af it og digitale medier til formidling, læring. Lobbyvirksomhed spiller en afgørende rolle i dansk politik, hvor interesseorganisationer i vidt omfang forsøger at påvirke den politiske proces. Ungdomssprog er ofte uformelt og indeholder mange tabubelagte ord, engelske låneord, slangord osv. Det er ofte kilde til stor diskussion, især blandt ældre. Samfundslitteratur er et lærebogsforlag for de videregående uddannelser. Vi udvikler akademiske læremidler og løsninger til undervisere og studerende. Danske ugeblade, månedsblade og magasiner. Blade i Danmark Opgaver. Hvilke eksempler på problemer online fortælles der om i filmen? Hvilke gode råd gives der i filmen? Find på tre gode råd til, hvad man skal tænke over. Det senmoderne samfund er et sociologisk begreb af den engelske sociolog Anthony Giddens. Begrebet betegner tendenser og karakteristikker i nutidens samfund. Digitalt filmkamera til 1/4 af prisen (5:57) Panasonic på IBC 2017: Panasonic EVA 1 er et digitalt filmkamera, der matcher Varicam kameraerne, kvalitetsmæssigt og. Nyheder for nørder og teknikinteresserede om gear, gadgets, arkæologi, rumfart og sociale medier